5 βασικοί λόγοι επισκευής θραύσματος παρμπρίζ

Κάντε κλικ σε κάποιον από τους βασικούς λόγους που απαριθμούνται παρακάτω για να δείτε γιατί ένα θραύσμα σε ένα παρμπρίζ πρέπει να επισκευάζεται αμέσως μόλις το αντιληφθείτε.

Οι πέντε βασικοί λόγοι

Ένα θραύσμα μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή οποιαδήποτε στιγμή

Ένα θραύσμα στο παρμπρίζ μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή οποιαδήποτε στιγμή, συχνά όταν δεν το περιμένετε. Αν αυτό συμβεί ενώ οδηγείτε, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας.

Το παρμπρίζ παρέχει μέχρι και το 30% της δομικής αντοχής του οχήματος και ο αερόσακος των επιβατών βασίζεται στο παρμπρίζ που παρέχει στήριξη όταν ο αερόσακος ανοίγει.  Επισκευάζοντας ένα θραύσμα, το παρμπρίζ σας θα είναι το ίδιο ανθεκτικό όσο ήταν και πριν προκληθεί η ζημιά.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού online.

Εξοικονόμηση χρόνου

Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά

Η επισκευή ενός θραύσματος γίνεται πιο γρήγορα από την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ.  Ένα θραύσμα στο παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστεί μέσα σε 30 λεπτά.

Η επισκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα υποκαταστήματα της Carglass® ή μπορείτε να ζητήσετε να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας στο σπίτι, στην εργασία ή οπουδήποτε βρίσκεστε.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού online.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Μία επισκευή συνήθως παρέχεται δωρεάν και δεν επηρεάζει τυχόν έκπτωση λόγω μη ζημιάς.

Αν έχετε ολική ασφαλιστική κάλυψη για το αυτοκίνητό σας ή ασφάλιση αυτοκινήτου με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, η Carglass® μπορεί συνήθως να επισκευάσει το παρμπρίζ δωρεάν.

Επιπλέον, δεν επηρεάζει τυχόν έκπτωση λόγω μη ζημιάς.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού online.

Μεγαλύτερη πιθανότητα να περάσει το όχημα τον έλεγχο ΚΤΕΟ

Αν ένα θραύσμα στο παρμπρίζ βρίσκεται στη γραμμή ορατότητας του οδηγού, αρκεί να είναι μεγαλύτερο από 10 χλστ. και δεν θα περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού online.

Επισκευή χωρίς σκοτούρες

Δεν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Απλά αφήστε την Carglass® να φροντίσει για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για λογαριασμό σας για το διακανονισμό της επισκευής στην ασφαλιστική εταιρεία.

Αφού κανονίσετε ένα ραντεβού μαζί μας, θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να λάβουμε την έγκριση για τη διεκπεραίωση της εργασίας φροντίζοντας για όλες τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αν χρειαστεί να καταβάλλετε κάποιο ποσό, δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία αφού μπορούμε να πληρωθούμε απευθείας από εσάς.

Κάντε κλικ εδώ για να κλείσετε τώρα ένα ραντεβού online.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

 

 

 
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς, την ασφαλή λειτουργία, τη μέγιστη απόδοσή και τη βελτίωση της περιήγησής σας.