Νέο κατάστημα Carglass® στο Γαλάτσι

Με νέο εταιρικό κατάστημα στο Γαλάτσι ενισχύει η Carglass®, τα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών της στην Αττική.

Το νέο εταιρικό κατάστημα που αποτελεί το 27ο στο πανελλαδικό της δίκτυο και το 12οστην Αττική, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 21 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00. 

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές που θέτει η Carglass® για τα καταστήματα της,  θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων και με την χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής Glass Medic® αλλά και τοποθέτησης γνήσιων κρυστάλλων (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας, και εγγύηση εφ’ όρου ζωής.  

Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass® όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας), αποκατάσταση φαναριών, καθρεφτάκια .

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.