Η Carglass® χρησιμοποιεί cookies – μάθετε περισσότερα.

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς των υαλοκαθαριστήρων

Εδώ θα βρείτε μια περίληψη των όρων της προσφοράς. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

 

·         Η προσφορά ισχύει για επισκευή ή αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ. Δεν ισχύει για εργασία (επισκευή ή αντικατάσταση) σε άλλο κρύσταλλο του οχήματος.

·        Η προσφορά ισχύει για τους πελάτες που θα κλείσουν το ραντεβού τους ή/και θα πραγματοποιήσουν εργασία επισκευής ή αντικατάστασης εμπρόσθιου παρμπρίζ στην Carglass® από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:30π.μ. μέχρι και την 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:00μ.μ. Για ραντεβού που θα κλειστούν μετά από το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, η προσφορά δεν θα ισχύει.

·         Η προσφορά ισχύει για τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων Bosch των σειρών C3-Eco, Multiclip, Retrofit ή PP Plus ανάλογα με τον τύπο του οχήματος και της διαθεσιμότητας από την πλευρά της Carglass®.

·         Η γκάμα υαλοκαθαριστήρων Bosch που διαθέτει η Carglass® ίσως να μην εξυπηρετεί κάποιο μικρό αριθμό οχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας προσφέρουμε κάποιο εναλλακτικό δώρο.

·         Η προσφορά ισχύει για τοποθέτηση ενός (1) σετ υαλοκαθαριστήρων εμπρόσθιου παρμπρίζ. Σε περίπτωση που το όχημα διαθέτει μόνο έναν υαλοκαθαριστήρα στο εμπρόσθιο παρμπρίζ, η προσφορά αφορά σε τοποθέτηση αυτού του ενός υαλοκαθαριστήρα.

·         Ελπίζουμε ότι όλες σας οι απορίες θα απαντηθούν διαβάζοντας τους πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις. Αν παρόλα αυτά, χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινήσεις, θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Διαθέσιμη γκάμα Carglass®Κλείστε ραντεβού τώρα

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

Κλείστε τώρα ραντεβού online


  • Facebook
  • Twitter