Η Carglass® χρησιμοποιεί cookies – μάθετε περισσότερα.

Για την Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.

Επιπλέον, ως ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για σας, διευθετώντας τον διακανονισμό ζημιάς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην Carglass®;

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε να ανακαλύψετε για ποιο λόγο είμαστε τόσο υπερήφανοι για το προσωπικό μας, την εργασία μας και την υπόσχεσή μας να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε μας πελάτη – κάντε κλικ στα links αριστερά για να ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να το κάνετε online ή να καλέσετε την Carglass® οποιαδήποτε στιγμή στο 2130110081.


Κλείστε ραντεβού τώρα

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

Κλείστε τώρα ραντεβού online


Η Carglass® βαθμολογείται με

4.7 / 5


Βάσει περισσότερων από 229
αξιολογήσεις πελατών


Διαβάστε τις αξιολογήσεις

  • Facebook
  • Twitter