Η Carglass® χρησιμοποιεί cookies – μάθετε περισσότερα.

Παρμπρίζ

Στην Carglass® πάντοτε προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε το υπάρχον παρμπρίζ προτού το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο, συνήθως εξοικονομώντας για σας χρόνο και χρήμα.

Ωστόσο ορισμένες φορές, πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ, ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και τη θέση της ζημιάς.

Η τιμή για την εργασία που θα πραγματοποιηθεί εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες:

  1. Αν είναι δυνατόν να επισκευαστεί το υπάρχον παρμπρίζ ή αν θα χρειαστεί να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο.
  2. Αν η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας καλύπτει τη θραύση κρυστάλλων.
Αν έχετε ασφάλιση με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων
Το υπάρχον παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστεί Συνήθως παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ χρέωση και ΔΕΝ επηρεάζει τυχόν έκπτωση λόγω μη ζημιάς.
Το υπάρχον παρμπρίζ χρειάζεται αντικατάσταση Αυτή συνήθως καλύπτεται από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Θα πρέπει να καταβάλλετε μόνο το υπερβάλλον ποσό ασφάλισης (όπως ορίζεται στο ασφαλιστικό σας συμβόλαιο), αλλά δεν επηρεάζεται τυχόν έκπτωση λόγω μη ζημιάς.
Αν έχετε ασφάλιση χωρίς κάλυψη θραύσης κρυστάλλων
Το υπάρχον παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστεί Μπορούμε να το επισκευάσουμε μόνο με 77,50€.
Το υπάρχον παρμπρίζ χρειάζεται αντικατάσταση Αυτό θα εξαρτηθεί από το είδος του παρμπρίζ που χρειάζεται αντικατάσταση.

Επισκευή ή αντικατάσταση;

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στον εύχρηστο οδηγό μας για να δείτε αν το υπάρχον παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί ή αν πρέπει να αντικατασταθεί, κάνοντας κλικ εδώ.

Αναλαμβάνουμε ακόμη και τη γραφειοκρατική διαδικασία της ασφάλισή σας

Διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έτσι αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι κλείσετε online ένα ραντεβού μαζί μας και θα φροντίσουμε εμείς για τη γραφειοκρατική διαδικασία της ασφάλισής σας για λογαριασμό σας. Αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό, δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία αφού μπορούμε να πληρωθούμε απευθείας από εσάς.

Αν η ασφάλισή σας δεν παρέχει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων

Μην ανησυχείτε καθόλου. Ακόμη και αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας δεν καλύπτει τη ζημιά κρυστάλλων, η Carglass® μπορεί παρόλα αυτά να σας βοηθήσει. Καλέστε μας στο 2130110081 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος ή εναλλακτικά κλείστε τώρα ένα ραντεβού online και κάποιος από τους Συμβούλους μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.


Κλείστε ραντεβού τώρα

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

Κλείστε τώρα ραντεβού online


  • Facebook
  • Twitter