Η Carglass® χρησιμοποιεί cookies – μάθετε περισσότερα.

Πλαϊνό Παράθυρο του Αυτοκινήτου

Αν ένα πλαϊνό παράθυρο πάθει ζημιά θα χρειαστεί να αντικατασταθεί.

Παρόλα αυτά μείνετε ήσυχοι, αν έχετε η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας περιλαμβάνει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, η αντικατάσταση αυτή συνήθως καλύπτεται από το υπερβάλλον ποσό ασφάλισης και δεν επηρεάζει τυχόν έκπτωση λόγω μη ζημιάς.

Αναλαμβάνουμε ακόμη και τη γραφειοκρατική διαδικασία της ασφάλισή σας.

Διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έτσι αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι κανονίσετε με μας ένα ραντεβού online και θα φροντίσουμε εμείς για τη γραφειοκρατική διαδικασία της ασφάλισής σας για λογαριασμό σας.

Αν χρειαστεί να καταβάλλετε κάποιο ποσό, δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία αφού μπορούμε να πληρωθούμε απευθείας από εσάς.

Αν η ασφάλισή σας δεν παρέχει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων

Μην ανησυχείτε καθόλου. Ακόμη κι αν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας δεν καλύπτει τη ζημιά κρυστάλλων, η Carglass® μπορεί να σας βοηθήσει.

Καλέστε μας στο 2130110081 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος ή εναλλακτικά κλείστε τώρα ένα ραντεβού online και κάποιος από τους Συμβούλους μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.


Κλείστε ραντεβού τώρα

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

Κλείστε τώρα ραντεβού online


  • Facebook
  • Twitter