Η Carglass® χρησιμοποιεί cookies – μάθετε περισσότερα.

Ήδη κλεισμένο ραντεβού;

Αν κάτι μεσολάβησε από τότε που κανονίσατε ένα ραντεβού μαζί μας και χρειάζεται να μετατεθεί για κάποια άλλη ημέρα ή ώρα ή αν χρειάζεστε βοήθεια για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας προς κάποιο από τα υποκαταστήματά μας, αυτή η ενότητα προορίζεται για να σας βοηθήσει.

Απλά κάντε κλικ σε κάποιον από τους παρακάτω συνδέσμους για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Χρειάζεται να αλλάξετε ένα ήδη κανονισμένο ραντεβού;

Αν κάτι μεσολάβησε από τότε που κανονίσατε ένα ραντεβού μαζί μας και χρειάζεται να μετατεθεί για κάποια άλλη ημέρα ή ώρα απλά πατήστε εδώ.

Ακολουθώντας τον παραπάνω σύνδεσμο, που ήδη έχετε λάβει και με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού σας και να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά στο 213 011 0082 Δευτέρα - Σάββατο 08.00 - 14.00 και κάποιος από τους Συμβούλους μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.

 

 

Εύρεση διεύθυνσης υποκαταστήματος και λήψη δρομολογίου

Χρησιμοποιήστε τον Οδηγό Αναζήτησης Υποκαταστημάτων για να βρείτε τη διεύθυνση ενός  συγκεκριμένου υποκαταστήματος, έναν χάρτη της περιοχής όπου βρίσκεται και ακόμη να σχεδιάσετε ένα δρομολόγιο με προορισμό το συγκεκριμένο υποκατάστημα κάνοντας κλικ εδώ.

Επίδειξη τρόπου επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου

Η Carglass® μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει οποιοδήποτε τζάμι σε οχήματα κάθε τύπου, μοντέλου ή ηλικίας και η τεχνική μας αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο αυτοκίνητό σας είναι εγγυημένη εφ΄ όρου ζωής.

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να επισκευάσουμε ένα υπάρχον παρμπρίζ (συνήθως χωρις χρέωση) ή τι γίνεται αν το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας δεν είναι δυνατό να επισκευαστεί και χρειάζεται να αντικατασταθεί, κάντε κλικ σε κάποιον από τους παρακάτω συνδέσμους.

Με την εγγύηση της Carglass® μπορείτε να μείνετε ήσυχοι

Με τις υπηρεσίες της Carglass® μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο αυτοκίνητό σας είναι εγγυημένη εφ΄ όρου ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγύηση της Carglass® κάντε κλικ εδώ.

Τιμές

Θέτοντας το απλά, το κόστος θα εξαρτηθεί από τρεις βασικούς παράγοντες:

  1. Τον τύπο ζημιάς π.χ. θραύσμα ή ρωγμή.
  2. Το τζάμι που έπαθε ζημιά, π.χ. το παρμπρίζ ή το πλαϊνό κρύσταλλο.
  3. Αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας καλύπτει τη θραύση κρυστάλλων.

Γενικά, αν έχετε κάλυψη για θραύση κρυστάλλων και μπορούμε να επισκευάσουμε το υπάρχον κρύσταλλο (π.χ. θρυμματισμένο παρμπρίζ) αντί να το αντικαταστήσουμε, η εργασία θα διεκπεραιωθεί χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τη φασαρία του διακανονισμού ζημιάς στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.


Κλείστε ραντεβού τώρα

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

Κλείστε τώρα ραντεβού online


  • Facebook
  • Twitter