Για την Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 και εξυπηρετεί 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Διαθέτει το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων στον κλάδο και πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και σημείων εξυπηρέτησης, για να καλύπτει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, ενώ με τις κινητές μονάδες εξυπηρετεί περιστατικά στον χώρο αρεσκείας των πελατών.

Η Carglass® αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διαθέτει πιστοποίηση από το Institute of the Motor Industry για την αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, αλλά και την υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS, τόσο για παραδοσιακά, όσο και για υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα. Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση Γνήσιων Κρυστάλλων και τη χρήση Αποκλειστικής Πατενταρισμένης Τεχνολογίας, καλύπτει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ως ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για σας, διευθετώντας τον διακανονισμό ζημιάς.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει πληθώρα επιπλέον υπηρεσιών για το αυτοκίνητο, όπως είναι η τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων, αντηλιακών μεμβρανών, ανεμοθραυστών κ.α. με στόχο να προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση γύρω από το κομμάτι των κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς στην Carglass®;

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Επίσης μπορείτε να ανακαλύψετε για ποιο λόγο είμαστε τόσο υπερήφανοι για το προσωπικό μας, την εργασία μας και την υπόσχεσή μας να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση σε κάθε μας πελάτη – κάντε κλικ στα links αριστερά για να ξεκινήσετε.

Εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να το κάνετε online ή να καλέσετε την Carglass® οποιαδήποτε στιγμή στο 2130110081.