Διακανονισμός ζημιάς αυτοκινήτου

Η Carglass® διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έτσι αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού online και θα φροντίσουμε εμείς για το διακανονισμό της ζημιάς για λογαριασμό σας.

Προσοχη αν και βασιζόμαστε σε εσάς, τον πελάτη, για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία που καλύπτει η ασφάλειά σας, ωστόσο εάν δεν είστε σίγουροι, μπορούμε – μετά από αίτημα σας – να έρθουμε σε επαφή με την ασφαλιστική σας εταιρεία για λογαριασμό σας, για να επιβεβαιώσουμε ότι σας παρέχετε κάλυψη για θράυση κρυστάλλου, να πάρουμε την έγκρισή τους για να διεκπεραιώσουμε την εργασία και να ασχοληθούμε εμείς για εσάς για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Αν χρειαστεί να καταβάλλετε κάποιο ποσό, δεν χρειάζεται καν να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρεία αφού μπορούμε να πληρωθούμε απευθείας από εσάς και με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Μπορείτε να καλέσετε την Carglass® οποιαδήποτε στιγμή στο 2130110081 για να μάθετε περισσότερα για το διακανονισμό ζημιάς για λογαριασμό σας ή κλείστε ένα ραντεβού online.