Εξυπηρέτηση εκτός Ελλάδος

Έχετε σπασμένο κρύσταλλο, αλλά βρίσκεστε εκτός Ελλάδος; Μπορείτε να βρείτε τις υπηρεσίες μας και στο εξωτερικό!

Η Carglass® Ελλάδος αποτελεί μέλος του Belron® Group, τον κορυφαίο παγκόσμιο όμιλο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων. Κάθε χρόνο, η Belron® τοποθετεί εκατομμύρια σπασμένα κρύσταλλα σε 35 χώρες και 5 ηπείρους. Τα πιο γνωστά brands του ομίλου Belron® είναι η Carglass® και η Autoglass® στην Ευρώπη, η Safelite® στις ΗΠΑ, η Speedy Glass® στον Καναδά, η O'Brien® στην Αυστραλία, η Smith & Smith® στη Νέα Ζηλανδία κ.α..

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας δωρεάν, μέσω της ασφαλιστικής σας κάλυψης, ενώ εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία με την ασφαλιστική σας. Οι χώρες που είναι συμβεβλημένες στο πρόγραμμα είναι: Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Εσθονία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαρόκο, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελβετία, Ρωσία, Ουκρανία, Τσεχία, Φινλανδία, Πολωνία, ΗΠΑ.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξυπηρετηθείτε σε χώρα του εξωτερικού, παρακαλούμε καλέστε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® στο (0030) 213 0110081, για να εξυπηρετηθείτε στα Ελληνικά.