Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην Carglass® θεωρούμε καθήκον μας να λειτουργούμε με στόχο την βιωσιμότητα και την ευημερία της κοινωνίας. Μέσα από την Υπευθυνότητα και την Ανταποδοτικότητα συνεισφέρουμε έμπρακτα στο Κοινωνικό Σύνολο, με την υποστήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν τη φιλανθρωπία μέσω της ενίσχυσης μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, με την απρόσκοπτη δράση μας στην υποστήριξη της ισότητας στους εργασιακούς μας χώρους και με την συνεισφορά βοήθειας σε πληγείσες κοινωνικές ομάδες.

Οι βασικοί άξονες που συνθέτουν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της Carglass® είναι:

1 2
pelates 4
5 6

 

Σημαντικές Δράσεις της Carglass®

 

Χάρτα διαφορετικότητας

xarta diaforetikothtas

Η Carglass® Ελλάδος στέκεται υπερήφανα δίπλα στην «Χάρτα Διαφορετικότητας», μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην προσπάθεια προώθησης της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών σε εταιρείες και οργανισμούς. Για την Carglass® η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» δεν αποτελεί μόνο δέσμευση, αλλά επικύρωση στην μεγάλη υπόσχεση της Carglass® να λειτουργεί αμερόληπτα, προσφέροντας ένα δίκαιο και ασφαλές περιβάλλον στους Ανθρώπους της.

 

Φιλανθρωπικό έργο

filanthropiko ergo

Η Carglass® στέκεται δίπλα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς της χώρας, προσφέροντας διαρκώς και αμερόληπτα οικονομική ενίσχυση και δωρεάν υπηρεσίες. Επιπλέον, σε επιλεγμένα εταιρικά καταστήματα υπάρχουν κουμπαράδες για τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων με στόχο την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. Επιπλέον, η Carglass® ως μέλος του ομίλου Belron®, συμμετέχει κάθε χρόνο στην παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση του ομίλου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Afrika Tikkun.

 

Εθελοντική Αιμοδοσία

ethelontiki aimodosia

Η Carglass® διοργανώνει σε ετήσια βάση την εθελοντική Αιμοδοσία προσωπικού, για την Τράπεζα Αίματος που διατηρείται στο Λαϊκό Νοσοκομείο με σκοπό την υποστήριξη τόσο των Ανθρώπων της, όσο και των συγγενών αυτών.

 

Παροχές εργαζομένων

paroxes ergazomenwn

Οι Άνθρωποί μας αποτελούν μέρος της Στρατηγικής Βιωσιμότητας. Η Carglass® επενδύει στους Ανθρώπους της, διατηρώντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση των Ανθρώπων της, καθώς και στη σωματική και ψυχολογική τους ευεξία. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία δίνει ευκαιρίες και σε νέους με μηδενική ή ελάχιστη πρότερη εμπειρία, οι οποίοι, όμως, ενσωματώνονται στην ήδη υπάρχουσα κουλτούρα της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα στο  Carglass® Greece Responsible Business Insights Report​

 

Carglass® - Repair for Nature

Ένα δέντρο είναι σε θέση να απορροφήσει από την ατμόσφαιρα 22kg CO2 κάθε χρόνο.

1

Με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και στο πλαίσιο της φιλοσοφίας «Giving Back», η Carglass®, κορυφαία εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS, ενισχύει ακόμη περαιτέρω την προσπάθεια μείωσης του διοξειδίου του άνθρακα στην Γη.

Για όλο το 2023, η Carglass® Ελλάδας σε συνεργασία με τη we4all, φυτεύει ένα δέντρο για κάθε τόνο CO2 που εξοικονομείται από την υπηρεσία της επισκευής εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Μάθετε περισσότερα στο www.repair4nature.gr