Επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου;

Άτομα με ταλέντο στον τομέα παροχής υπηρεσιών βρίσκονται δύσκολα, έτσι αν έρθετε στην Carglass® θα κάνουμε τα πάντα για να σας κρατήσουμε!

Με τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης που παρέχουμε όχι μόνο θα αποκτήσετε τα προσόντα που χρειάζεστε για να εργάζεστε αποτελεσματικά, αλλά και την ικανότητα να παρέχετε υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου. Αν είστε νέος ή έμπειρος τεχνικός, σύμβουλος, σύμβουλος εξυπηρέτησης πελατών υποκαταστήματος ή στέλεχος της υπηρεσίας υποστήριξης και των ομάδων διοίκησης, θα σας παράσχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση για την επαγγελματική και την προσωπική σας επιτυχία.

Τεχνικοί

Αν επιλέξετε να εργαστείτε ως τεχνικοί θα παρακολουθήσετε το Βασικό Πρόγραμμα Κατάρτισης (Startline) από το ειδικό τμήμα εκπαίδευσης της Carglass®. Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί δύο εβδομάδες και παρέχει βασική εκπαίδευση σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας, καθώς και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι νεοπροσλαμβανόμενοι επίσης θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία στη διαδικασία αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Παρέχονται πολλές άλλες ευκαιρίες που δίνουν τη δυνατότητα στους τεχνικούς να αποκτήσουν την πιο σύγχρονη τεχνογνωσία και τεχνική κατάρτιση - από τα Προγράμματα Αντικατάστασης Κρυστάλλων και Μεταφοράς Ενός Ατόμου (One Person Lift) μέχρι τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ezi-Cut & Ezi-Wire και την Ειδική Εκπαίδευση Επισκευής. Επίσης σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε τον τίτλο κατάρτισης NVQ Automotive Glazing.

Σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών υποκαταστήματος

Όταν γίνετε μέλος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών υποκαταστήματος, θα έχετε πολλές δυνατότητες κατάρτισης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κατέχετε τα προσόντα και τη γνώση για να εκτελείτε σωστά τα καθήκοντά σας. Σ' αυτά περιλαμβάνονται τα προσόντα ελεγκτικής παρακολούθησης, τεχνογνωσίας, διαχείρισης αποθεμάτων, άσκησης επιρροής και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Σύμβουλοι κέντρου επικοινωνίας πελατών

Ως μέλος αυτής της ομάδας θα παρακολουθήσετε ένα εκτενές πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης και ανάπτυξης προσόντων διάρκειας τριών εβδομάδων. Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσετε μια συμβουλευτική συνεδρία διάρκειας τριών εβδομάδων από ειδική ομάδα, σκοπός της οποίας είναι να σας βοηθήσει στην κατεύθυνση των προσωπικών σας αναγκών ανάπτυξης.

Επίσης υπάρχει και το πρόγραμμα Κατάρτισης Συμβούλων Παγκόσμιας Κατηγορίας - μια σειρά μαθημάτων που βοηθούν όλους τους συμβούλους μας να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου σε κάθε πελάτη που τηλεφωνεί στην Carglass®.

Διευθυντές

Παρέχουμε μια εκτενή σειρά μαθημάτων για την βελτίωση τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών προσόντων, ξεκινώντας με το Βασικό Πρόγραμμα για Διευθυντές. Αυτό παρέχει στους νέους διευθυντές μια σφαιρική θεώρηση όλων των θεμάτων που αφορούν στην επιχείρηση από την ελεγκτική παρακολούθηση και οικονομία μέχρι την τεχνογνωσία, τη διοίκηση προσωπικού και τις υπηρεσίες παγκόσμιας κατηγορίας. Για τους έμπειρους διευθυντές, προσφέρουμε το Πρόγραμμα Ηγεσίας.

Η Αναπτυξιακή Λέσχη της Carglass®

Η συνεχής μάθηση αποτελεί βασικό μέρος της κουλτούρας μας με όλους όσους καλούνται να συμμετέχουν στην Αναπτυξιακή Λέσχη της Carglass®. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει στους εργαζόμενους μηνιαίες ενημερώσεις σχετικά με τις ευκαιρίες επιμόρφωσης και ανάπτυξης, καθώς και πρόσβαση στο Ashridge Virtual Learning Resource Centre - μία από τις δέκα κορυφαίες επιχειρηματικές σχολές της Ευρώπης.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας
4.8    reviews

Καταστήματα Carglass®

Καταστήματα Carglass®

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

εγγύηση και ασφάλεια

Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια

απλοποίηση διαδικασιών

Απλοποίηση διαδικασιών

τηλεφωνικό κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365

συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια


Απλοποίηση διαδικασιών


Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365


Συχνές ερωτήσεις

Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.

Περισσότερα