Η Carglass® στην Ελλάδα

Η Carglass® έχει ως στόχο να λύνει το πρόβλημά σας όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο βολικά για σας.

Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε που θέλετε να διεκπεραιωθεί η εργασία. Μπορείτε να επιλέξετε να φέρετε το όχημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας ή αν σας βολεύει περισσότερο, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς της Carglass® να διεκπεραιώσει την εργασία στο χώρο της επιλογής σας - στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν κοντά εταιρικά καταστήματα.

Κλείστε ένα ραντεβού επισκευής ή αντικατάστασης στην Carglass®

Για ποιότητα στην επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ – οπουδήποτε στην Ελλάδα – κλείστε ένα ραντεβού επισκευής ή αντικατάστασης online στην Carglass® τώρα.

Σημεία εξυπηρέτησης

Διαθέτουμε πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, εξουσιοδοτημένων συνεργείων και κινητών μονάδων που σας εξυπηρετούν όπου και εάν βρίσκεστε

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

 

 

Στην Carglass® διαθέτουμε το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα. Τα καταστήματά μας διαθέτουν ευχάριστο και άνετο χώρο αναμονής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό υπολογιστή και wifi, ενώ παρέχουμε και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά.

Δείτε στο βίντεο πως ο πελάτης μας απασχολείται ευχάριστα, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η εργασία στο αυτοκίνητό του.