Βραβείo για το Carglass® Club στα Loyalty Awards 2020

Ακόμα μία διάκριση απέσπασε το Carglass® Loyalty Club, αυτή τη φορά στα Loyalty Awards 2020, απέναντι σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αφού φέτος συμμετείχαν περισσότερα loyalty schemes συγκριτικά με κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Η Carglass® Ελλάδος ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η χώρα κατά τη διάρκεια μιας πρωτοφανούς κρίσης, προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων «Η Σωτηρία».

Απολύμανση Σημείων Επαφής Οχημάτων

Η Carglass®, στο πλαίσιο προφύλαξης των πελατών και των Ανθρώπων της, έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενισχυμένης Απολύμανσης 46 Σημείων Επαφής στα οχήματα πριν και μετά την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Carglass® & Ψηφιακός Μετασχηματισμός:Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Το σύστημα της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης εφαρμόζει πλέον η Carglass®, στο πλαίσιο του διαρκούς Ψηφιακού Μετασχηματισμού των δομών και λειτουργιών της εταιρείας, το οποίο αναμένεται να προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο για τους συνεργάτες της, όσο και για το περιβάλλον.

Εφαρμογή Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας

Η Carglass® Ελλάδος με την ίδια ευθύνη και ενδιαφέρον που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία της όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει να λειτουργεί με πρωταρχικό σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής μετακίνησης των οδηγών, όπου αυτή κρίνεται απαραίτητη.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.