Τ-shirts από τον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο και τους μαθητές του Χατζηπατέρειου

Η ομάδα της Carglass® Ελλάδας φοράει τα νέα μπλουζάκια του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου και των μαθητών από το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.). Όλα τα έσοδα από την πώληση των T-shirts διατίθενται για το πρόγραμμα των μαθητών του Χατζηπατέρειου Κ.Α.Σ.Π..

Συνεργασία Carglass® & EVziiin© για το Δίκτυο Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει να επενδύει στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, εντάσσοντας το Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, που ήδη διαθέτει, στο δίκτυο των έξυπνων σημείων φόρτισης της EVziiin©.

Η Carglass® Ελλάδος «Approved Assessment Center» από το ΙΜΙ

Το κορυφαίο Institute of the Motor Industry (IMI) ανέδειξε την Carglass® Ελλάδος ως «Εγκεκριμένο Κέντρο Αξιολόγησης» στις πιστοποιήσεις τεχνικών γνώσεων στον κλάδο της θραύσης κρυστάλλων και της παραμετροποίησης κάμερας ADAS.

Best of Belron® 2022: 11ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καλύτερου Τεχνικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 11ος παγκόσμιος εσωτερικός διαγωνισμός, Best of Belron® στη Βαρκελώνη.

Carglass®: Προετοιμασίες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Best of Belron® 2022

Στο συνεδριακό κέντρο Fira de Barcelona στην Ισπανία, 29-30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Best of Belron®, ο εσωτερικός Παγκόσμιος Διαγωνισμός της μητρικής εταιρείας της Carglass®.

Carglass®: Νέα κορυφαία Τεχνολογία BOSCH για την Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS

Η Carglass® επενδύει για ακόμη μια φορά στην τεχνολογία με την απόκτηση του νέου εργαλείου παραμετροποίησης κάμερας ADAS της εταιρείας BOSCH, που αποτελεί κορυφαίο πάροχο σε διαγνωστικά εργαλεία οχημάτων. 

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.