Η Carglass® στην «Πανελλαδική Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη»

H Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στην «Πανελλαδική Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ανακοίνωση Carglass®

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021, εστάλη από πάροχο του κλάδου θραύσης κρυστάλλου, μέλος πολυεθνικού ομίλου, email με θέμα «Πρόσκληση σε Workshop» προς κρυφούς σε μας παραλήπτες, με κοινοποίηση άλλους παρόχους θραύσης κρυστάλλου, μεταξύ αυτών και της Carglass®.

Ως Carglass® διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας από την ανωτέρω επικοινωνία και ενημερώνουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας (Ασφαλιστικές Εταιρίες & Εταιρείες Leasing) ότι ουδεμία ανάμειξη, πρότερη ενημέρωση και συναίνεση υπήρξε από την πλευρά μας, τόσο για τη σκοπιμότητα του email, όσο και για το περιεχόμενο αυτού. Επίσης σημειώνουμε ότι ουδέποτε είχαμε οποιαδήποτε συνάντηση ή συνεννόηση με τον αποστολέα του email.

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2021, που πραγματοποιήθηκε 4-8 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2021 – Round the World Challenge

H Carglass® Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στο 2o virtual challenge της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής και αθλητικής διοργάνωσης της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, που εδώ και 20 χρόνια πραγματοποιείται ετησίως με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun.

Carglass®: Παροχή Βοήθειας σε Πυροσβεστικές Δυνάμεις & Πυρόπληκτους

Η Carglass® Ελλάδος στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων στην Βαρυμπόμπη και των πυρόπληκτων στην Εύβοια, στις πολυήμερες πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου.

Carglass®: 30 Χρόνια από την 1η επισκευή παρμπρίζ

Τρεις δεκαετίες έχουν περάσει από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η πρώτη επισκευή παρμπρίζ από το Belron® Group, τη μητρική εταιρεία της Carglass® Ελλάδος και άλλαξε για πάντα τον κλάδο της αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.