Δελτία τύπου

green brand awards

Carglass® - Repair for Nature: Χρυσό βραβείο από τα Green Brand Awards

Χρυσό βραβείο για τη δράση «Carglass® - Repair for Nature» απέσπασε η Carglass® Ελλάδας από τα Green Brand Awards, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.

carglass iso

Carglass®: Ανανέωση Πιστοποίησης ISO

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδας ανανέωσε την πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, για την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών που ακολουθεί στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της, από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Hellas A.E.. Η πιστοποίηση ISO ανανεώνει αδιαλείπτως για την Carglass® ήδη από το 2005.

Φανή Παπάζογλου

Carglass® Ελλάδας - Χρυσός Χορηγός στο 36th Thessaloniki Insurance Conference

Η Carglass® Ελλάδας έδωσε το παρόν ως Χρυσός Χορηγός στο Thessaloniki Insurance Conference (THINC) «Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες» που πραγματοποιήθηκε στο Grand Hotel Palace την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 από την Insurance Innovation και το insuranceforum.gr. Το Thessaloniki Insurance Conference πραγματοποιήθηκε με στόχο να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ 2024»

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδας συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024. Στο περίπτερο της Carglass® στελέχη από το τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού συνομίλησαν με υποψήφιους διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, με στόχο την κάλυψη των ανοιχτών θέσεων της εταιρείας.

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 9ος εσωτερικό διαγωνισμός Best of Belron® Greece 2024

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 9ος τοπικός διαγωνισμός της Carglass® Ελλάδας που διεξήχθη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, για τη διεκδίκηση του τίτλου του καλύτερου τεχνικού της Carglass® Ελλάδας για το 2024. Μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, τεχνικός της Carglass® από το 2021, στο κατάστημα του Κορωπίου, Αττικής.

Carglass®: Δωρεά Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε ορφανοτροφεία της Θεσσαλονίκης

Carglass®: Δωρεά Ειδών Πρώτης Ανάγκης σε ορφανοτροφεία της Θεσσαλονίκης