Δελτία τύπου

Best of Belron® 2024: 12ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Καλύτερου Τεχνικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 12ος παγκόσμιος εσωτερικός διαγωνισμός, Best of Belron® στη Λισαβόνα.

Carglass® - Παγκόσμιος Διαγωνισμός Best of Belron® 2024

Στον πολυχώρο Meo Arena στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας, 12-13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Best of Belron®, ο εσωτερικός Παγκόσμιος Διαγωνισμός της μητρικής εταιρείας της Carglass®. Οι 30 φιναλίστ που εκπροσωπούν τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος Belron® θα δοκιμαστούν σε πέντε διαφορετικές εργασίες, με κριτήριο την ασφάλεια, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, έχοντας ως τελικό στόχο να κατακτήσουν τον τίτλο «Best of Belron® 2024».

Carglass® - Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα έργων

Η Carglass® συμμετείχε για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία στη 2η Διεθνή Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων που πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Μαΐου, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας. Στο περίπτερο της εταιρείας βρέθηκαν εκπρόσωποί της, που διαθέτουν βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία για τον κλάδο.

Carglass® - Πασχαλινό Bazaar από τον οργανισμό «Equal Society»

Η Carglass® μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar,  προχώρησε στην πραγματοποίηση ενός Πασχαλινού Bazaar, θέλοντας να στηρίξει ξανά τον οργανισμό «Equal Society», που βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε ευάλωτους συμπολίτες μέσα από τις κοινωνικές του δομές. Στο Bazaar που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση Αττικής την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο οργανισμός «Equal Society» διέθεσε προς πώληση χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες.

Bepa carglass

Carglass® - Νέα Διάκριση σε Παγκόσμιο εταιρικό διαγωνισμό

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδος απέσπασε μια σημαντική βράβευση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2023 (BEPA), της μητρικής της εταιρείας. Τα βραβεία BEPA αποτελούν διοργάνωση θεσμό για την εταιρεία Belron® και κινητήρια δύναμη για τους διακεκριμένους εργαζόμενους.

green brand awards

Carglass® - Repair for Nature: Χρυσό βραβείο από τα Green Brand Awards

Χρυσό βραβείο για τη δράση «Carglass® - Repair for Nature» απέσπασε η Carglass® Ελλάδας από τα Green Brand Awards, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 21 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας.