Μοναδική Πιστοποίηση για την Carglass® Ελλάδος από το Institute of Motor Industry (ΙΜΙ)

Η Carglass® Ελλάδος με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Πιστοποίηση της από το Institute of Motor Industry αποδεικνύοντας την ασυναγώνιστη τεχνική υπεροχή της μέσα από την αυστηρή εφαρμογή πρότυπων διαδικασιών τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, όσο και στην Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, υπηρεσία που παρέχει ήδη από το 2014.

Συνέντευξη με τον National Team Tennis Coach of Davis Cup

Τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, National Team Tennis Coach of Davis Cup, είχαμε την χαρά και την τιμή να εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα του Χολαργού, όπου και τοποθέτησε αντηλιακές μεμβράνες στο όχημά του.

Κάνουμε τη Διαφορά με πραγματικό ενδιαφέρον και ασφάλεια

Σκοπός της Carglass® Ελλάδος είναι να κάνει τη Διαφορά λύνοντας τα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Ένας Σκοπός που κλήθηκε να αποδείξει την ακεραιότητά του εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Βραβείo για το Carglass® Club στα Loyalty Awards 2020

Ακόμα μία διάκριση απέσπασε το Carglass® Loyalty Club, αυτή τη φορά στα Loyalty Awards 2020, απέναντι σε μεγάλο αριθμό εταιρειών, αφού φέτος συμμετείχαν περισσότερα loyalty schemes συγκριτικά με κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Η Carglass® Ελλάδος ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η χώρα κατά τη διάρκεια μιας πρωτοφανούς κρίσης, προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων «Η Σωτηρία».

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.