20 Χρόνια Carglass®: 20 Χρόνια Κάνουμε τη Διαφορά

Χρονιά «Ορόσημο» αποτελεί το 2021 για την Carglass®, ηγέτιδα εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, και παραμετροποίησης κάμερας ADAS, που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στην Ελλάδα. Με την εισαγωγή της στην ελληνική αγορά το 2001, η Carglass® αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία με οργανωμένο δίκτυο εταιρικών καταστημάτων στον κλάδο, με όραμα και αποστολή να αποτελέσει τη φυσική επιλογή του πελάτη.

Νέα Διάκριση για την Carglass® στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση απέσπασε η Carglass® στα φετινά Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, CS Awards, στην online Τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Η Carglass® Υποστηρικτής του Virtual «2020 Anti-Fraud Tech Fair»

Παραμένοντας πιστή στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει, η Carglass® υποστήριξε έμπρακτα το φετινό virtual συνέδριο «2020 Anti-Fraud Tech Fair» κατά της Απάτης, ως χορηγός.

COVID-19: SMS για Μετακίνηση προς κατάστημα Carglass®

Με βάση τις νέες ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Ελληνική Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές, η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, καθώς ο τύπος της δραστηριότητάς της συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2020 – Round the World Challenge

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό και αθλητικό γεγονός της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun.

Διπλή βράβευση της Carglass® στα Business IT Excellence Awards 2020

 Η Carglass® Ελλάδας για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας τον συστηματικό Ψηφιακό Μετασχηματισμό της ως μέρος της επιχειρησιακής της κουλτούρας, απέσπασε δύο διακρίσεις στα φετινά Business IT Excellence Awards, ένα θεσμό που ως στόχο έχει την ανάδειξη της αριστείας στον ομώνυμο τομέα.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.