Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο Spirit of Belron® Challenge 2020 – Round the World Challenge

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό και αθλητικό γεγονός της Belron®, μητρικής εταιρείας της Carglass®, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun.

Διπλή βράβευση της Carglass® στα Business IT Excellence Awards 2020

 Η Carglass® Ελλάδας για ακόμα μια φορά, αποδεικνύοντας τον συστηματικό Ψηφιακό Μετασχηματισμό της ως μέρος της επιχειρησιακής της κουλτούρας, απέσπασε δύο διακρίσεις στα φετινά Business IT Excellence Awards, ένα θεσμό που ως στόχο έχει την ανάδειξη της αριστείας στον ομώνυμο τομέα.

Carglass® More than Glass

 Η Carglass® πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα που δραστηριοποιείται αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου θέτοντας ακόμα αυστηρότερες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η Carglass® Ελλάδος πιστοποιημένη και για ηλεκτροκίνητα οχήματα από το Institute of the Motor Industry (ΙΜΙ)

Η Carglass® Ελλάδας στο πλαίσιο της καινοτομίας και της διαρκούς εξέλιξης της τεχνογνωσίας της, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Πιστοποίηση της από το Institute of the Motor Industry για Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα.

Μοναδική Πιστοποίηση για την Carglass® Ελλάδος από το Institute of Motor Industry (ΙΜΙ)

Η Carglass® Ελλάδος με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Πιστοποίηση της από το Institute of Motor Industry αποδεικνύοντας την ασυναγώνιστη τεχνική υπεροχή της μέσα από την αυστηρή εφαρμογή πρότυπων διαδικασιών τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, όσο και στην Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, υπηρεσία που παρέχει ήδη από το 2014.

Συνέντευξη με τον National Team Tennis Coach of Davis Cup

Τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, National Team Tennis Coach of Davis Cup, είχαμε την χαρά και την τιμή να εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα του Χολαργού, όπου και τοποθέτησε αντηλιακές μεμβράνες στο όχημά του.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.