Βραβείο για την Υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS

Διάκριση απέσπασε η Carglass® Ελλάδος στα Mobility Awards, τα βραβεία της Αυτοκίνησης, που πραγματοποιήθηκαν φέτος για πρώτη φορά την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου από την Boussias Communications. Η καινοτόμος Υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Innovation and Convenience» και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα «Safety Solutions», ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδήγησης (ADAS – Advanced Driver Assistance Systems), που εξοπλίζουν πλέον μεγάλο ποσοστό των σύγχρονων οχημάτων, είναι ίσως η πιο καθοριστική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στον κλάδο του αυτοκινήτου, ενώ αποτελούν την αρχή για το μέλλον της αυτόνομης οδήγησης. Πολλά ADAS χρησιμοποιούν κάμερα για την λήψη πληροφοριών, η οποία βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του παρμπρίζ και συμβάλλει σε λειτουργίες, όπως στην προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης. Σύμφωνα με τις οδηγίες της πλειοψηφίας των κατασκευαστών αυτοκινήτων, μετά την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ, η κάμερα αυτή χρειάζεται παραμετροποίηση με ειδικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της.

Έχοντας, πάντα ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της ασφάλειας των οδηγών, η Carglass® πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά έχει εντάξει από το 2014 την Υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS στην γκάμα των υπηρεσιών της, η οποία παρέχεται σε όλο το πανελλαδικό δίκτυο. H Carglass®, ανταποκρινόμενη ταχύτατα στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση στο χώρο των κρυστάλλων αυτοκινήτου, ως μια υπεύθυνη εταιρεία που δρα άμεσα απέναντι στις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της.

Σκοπός της Carglass® είναι να κάνει τη Διαφορά δίνοντας λύση στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Η υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε αυτή την πορεία που πιστά ακολουθεί η εταιρεία, παρέχοντας τη λύση στους Έλληνες οδηγούς. H Carglass®, με το βραβείο αυτό, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι πανέτοιμη για τη νέα γενιά οχημάτων.

mobility awards