Βραβείο για την Carglass® στα «TPGR CRM Grand Prix Customer Service Awards 2021»

Νέα βράβευση για την Carglass® στον ετήσιο διαγωνισμό «Teleperformance Hellas CRM Grand Prix Customer Service Awards 2021», στην virtual τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021.

award Carglass

Στα φετινά βραβεία CRM Grand Prix Customer Service Awards της εταιρείας Teleperformance Hellas, η Carglass® απέσπασε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Small Call Centers», με μέσο όρο βαθμολογίας 94,77%. Η εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Omni-Channel συστήματος της Carglass®. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών συνομιλεί καθημερινά με τους αυτοκινητιστές για την κάλυψη των αναγκών τους, ενώ στέκεται δίπλα τους σε όλο το ταξίδι τους στην Carglass®, από την αρχική επικοινωνία και το κλείσιμο του ραντεβού τους, μέχρι και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας και την αξιολόγηση της εμπειρίας τους.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers της χώρας. H Teleperformance Hellas βαθμολογεί και αναδεικνύει τις εταιρείες με την καλύτερη επίδοση με βάση συγκεκριμένες παραμέτρους αξιολόγησης. Με τη διενέργεια «Mystery Calls», η επιτροπή αξιολογεί την επικοινωνία που λαμβάνει από κάθε τηλεφωνικό κέντρο με κριτήρια όπως ο χρόνος αναμονής, ο αρχικός χαιρετισμός, η κατανόηση του αιτήματος, οι δεξιότητες επικοινωνίας κ.α.

Η άμεση και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί για την Carglass® προτεραιότητα. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών με συστηματικές εκπαιδεύσεις, με την πολυετή εξειδίκευση και τη συστηματική ανάπτυξη του πλήρως ψηφιακού διακαναλικού συστήματος, εξελίσσει διαρκώς την εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει, δίνοντας λύση στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον.