Διάκριση της Carglass® Ελλάδος στον Παγκόσμιο Εταιρικό Διαγωνισμό Εξυπηρέτησης του Πελάτη

Η Carglass® Ελλάδος διακρίνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό BECSA για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Πελάτη.

Ο Άρης Κάλφας, Διευθυντής Καταστήματος Θέρμης, κέρδισε την ύψιστη αυτή διάκριση για την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του, καθημερινά, αλλά και για την καλλιέργεια, μέσω της ηγεσίας του, της πελατοκεντρικής κουλτούρας που διέπει την εταιρία.

Τα BECSA Awards αποτελούν θεσμό για την Belron®, μητρική εταιρία της Carglass® και έχουν στόχο την ανάδειξη των «Καθημερινών Ηρώων», οι οποίοι ξεχωρίζουν και διακρίνονται στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη προσφέροντάς του παραπάνω από το αναμενόμενο.

Τα φετινά βραβεία έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών με 51 υποψήφιους από 16 χώρες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών και θέσεων. Μεταξύ αυτών ήταν τεχνικοί οι οποίοι κατέγραψαν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά εξυπηρέτησης (μέθοδος αξιολόγηση:NPS), επικεφαλείς ομάδων οι οποίοι ενέπνευσαν τους ανθρώπους τους να μετουσιώσουν τις ηθικές αξίες της Belron® και να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές κοινωνίες αλλά και ομάδες οι οποίες λειτούργησαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών επί 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο.

Η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει με ενθουσιασμό και καθημερινά να υπηρετεί το όραμά της που είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και η υψηλών προδιαγραφών εργασία στο κρύσταλλο του αυτοκινήτου που συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του οδηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.