Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου τεχνικού 2020

Τέσσερις τεχνικοί της Carglass®, από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν στον ελληνικό Διαγωνισμό Best of Belron την Κυριακή 16/2 στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με στόχο τον μεγάλο τίτλο του καλύτερου τεχνικού της χώρας. Ο Σπύρος Βαλσάμης, Υπεύθυνος Καταστήματος Ιλίου, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής για το 2020, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Carglass® Ελλάδος στον παγκόσμιο διαγωνισμό του ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Βαρκελώνη.

Το διαγωνιστικό μέρος περιλάμβανε δύο μέρη: την επισκευή, με την νέα πατενταρισμένη μέθοδο της Carglass®, ART, και την αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ. Οι διαγωνιζόμενοι καλέστηκαν παρουσία περισσότερων από 150 συναδέλφων, συνεργατών, αλλά και τεσσάρων έμπειρων κριτών να επιδείξουν τον κατάλληλο συνδυασμό τεχνικής κατάρτισης και επαγγελματικής συμπεριφοράς, που χαρακτηρίζει όλους τους τεχνικούς της Carglass®.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά εξειδικευμένους τεχνικούς μας να πραγματοποιούν Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ADAS Station.

Ο Διαγωνισμός αυτός αποτελεί για την εταιρεία μας μια μεγάλη γιορτή, καθώς δεν αναγνωρίζει μόνο τη δέσμευση και την πολύτιμη γνώση των τεχνικών μας, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τον Σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τη Διαφορά δίνοντας λύση στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον.

bob 2020