Ημερίδα στη Λάρισα "Ο Ασφαλιστής του Σήμερα"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής του Σήμερα. Στρατηγικές κινήσεις του Αύριο», που διοργανώθηκε την Τρίτη 7 Μαΐου από τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Λάρισας και την Carglass®, η οποία φιλοξένησε την εκδήλωση στο εταιρικό κατάστημά της.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κος Κυριάκος Χατζηστεφάνου, Insurance Agent, DMS, CMI, MDRT Country Chair Greece 2013-2014/2016-2018. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τεχνολογικά μέσα που συνεισφέρουν σημαντικά τόσο στη σωστή διαχείριση του χρόνου του επαγγελματία, όσο και στη διεύρυνση του πελατολογίου.

Τον λόγο επίσης πήρε και ο κος Αλέξανδρος Στόικος, Υπεύθυνος Πωλήσεων Carglass® για τη Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου και τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία έχει προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθει στις νέες αυτές συνθήκες. Παράλληλα, μέσα από την παρουσίασή του, ο κος Στόικος ανέδειξε την Εξυπηρέτηση Πελατών ως ένα στρατηγικό πυλώνα στη Λειτουργία της Carglass®, η οποία επενδύει στη δημιουργία και επέκταση του Διακαναλικού Συστήματος Επικοινωνίας με στόχο να προσφέρεται στον πελάτη εξατομικευμένη και ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση σε φιλικό κλίμα, με έντονο το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε η κοινή ανάγκη και επιθυμία όλων των εμπλεκόμενων μερών να τοποθετείται ο πελάτης στο επίκεντρο και να αποτελεί κοινό παρανομαστή στην αγαστή και εποικοδομητική μεταξύ τους συνεργασία.

larissa event.png