Η ομάδα Ποδοσφαίρου της Carglass® στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Π.ΑΣΦ.Ε. 2023

Η νεοσύστατη ομάδα Ποδοσφαίρου της Carglass® έδωσε το παρόν στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Π.ΑΣΦ.Ε. 2023 που διεξήχθη την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 στο γήπεδο Paradise Park, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Στόχος της Φιλανθρωπικού Αγώνα ήταν η οικονομική ενίσχυση του «Χατζηπατέρειου», Κέντρου Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.).

Carglass PASFE

Το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών “Π.ΑΣΦ.Ε” αποτελεί έναν ανεξάρτητο θεσμό, στον οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο της Ασφάλισης, ενώ φέτος συμμετείχε και η ομάδα ποδοσφαίρου της Carglass®. Με την ολοκλήρωση των αγώνων για τις αθλητικές διοργανώσεις και με στόχο να αναδείξει την ευαισθησία για τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο, το Π.ΑΣΦ.Ε. διοργανώνει κάθε χρόνο έναν Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου, που στοχεύει στην προσφορά και την αλληλεγγύη, αλλά και στην ενδυνάμωση των σχέσεων των μελών του. Σε αυτό το πλαίσιο το Π.ΑΣΦ.Ε. επέλεξε να υποστηρίξει φέτος το Χατζηπατέρειο (Κ.Α.Σ.Π.).

Το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. ιδρύθηκε το 1973 από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.), με σκοπό την ανάπτυξη εξειδικευμένων θεραπευτικών και αποκαταστασιακών παρεμβάσεων στην Ελλάδα για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Το ίδρυμα εδρεύει στην Μεταμόρφωση, Αττικής και παρέχει πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας.

Με υπευθυνότητα και αίσθημα ανταποδοτικότητας προς το κοινωνικό σύνολο και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Giving Back», η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει έμπρακτα και αμερόληπτα την υποστήριξή της, στις τοπικές οργανώσεις που κάνουν τη Διαφορά.