Η Carglass® Ελλάδος πιστοποιημένη και για ηλεκτροκίνητα οχήματα από το Institute of the Motor Industry (ΙΜΙ)

Η Carglass® Ελλάδας στο πλαίσιο της καινοτομίας και της διαρκούς εξέλιξης της τεχνογνωσίας της, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Πιστοποίηση της από το Institute of the Motor Industry για Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα.

 

thumbnail_PER_1609.jpg

 

Η Πιστοποίηση του IMI αναγνωρίζει την εφαρμογή των ενδεδειγμένων πρακτικών από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της Carglass® Ελλάδας κατά την πραγματοποίηση εργασιών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αλλά και Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS σε ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Παράλληλα, αναδεικνύει για ακόμα μια φορά το Belron Way of Fitting (BWoF), που εφαρμόζει η Carglass® Ελλάδος και όλος ο όμιλος της Belron, ως συμβατή διαδικασία προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πελατών και των τεχνικών κατά την εργασία σε αυτή την κατηγορία οχημάτων.

Τα Ηλεκτρικά και Υβριδικά οχήματα, διευρύνουν διαρκώς το μερίδιό τους στην παγκόσμια αλλά και στην ελληνική αγορά, με σκοπό την μείωση των ρύπων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Όσον αφορά, όμως, στην επισκευή και συντήρησή τους, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των τεχνικών και τα υψηλά μέτρα ασφαλείας είναι αναγκαία προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με ασφάλεια για τον οδηγό, τους επιβαίνοντες, τον ίδιο τον τεχνικό αλλά και τη λειτουργικότητα του οχήματος.

Το Institute of the Motor Industry (IMI) είναι κορυφαίο Επαγγελματικό Ινστιτούτο στο χώρο της Αυτοκινητοβιομηχανίας, εξουσιοδοτημένο να αξιολογεί και να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες λαμβάνουν υπηρεσίες προκαθορισμένων υψηλών προδιαγραφών για τον εκάστοτε κλάδο.

Η Carglass® Ελλάδας παρακολουθώντας συστηματικά το μέλλον της αυτοκίνησης και όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις, συνεχίζει να επενδύει διαρκώς στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της και στον απαραίτητο εξοπλισμό. Η Πιστοποίηση IMI για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της υπευθυνότητας με την οποία η εταιρεία αντιμετωπίζει τις νέες τεχνολογίες, με στόχο πάντα την ασφάλεια των οχημάτων και των αυτοκινητιστών.