Η Carglass® Θεματικός Χορηγός του XTERRA Greece Championship 2018

Η Carglass® υποστήριξε ως θεματικός χορηγός την διεθνή τριαθλητική διοργάνωση “XTERRA Greece Championship 2018”, που έλαβε χώρα στο Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης στις 28 και 29 Απριλίου.

 

Το “XTERRA Greece Championship” είναι η κορυφαία διεθνής διοργάνωση του off road triathlon που συνδυάζει την κολύμβηση με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.  Οι διοργανώσεις XTERRA πραγματοποιούνται σε περισσότερες απο 25 χώρες σε όλο τον κόσμο και σε περιοχές με ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά και φυσικό περιβάλλον, προκειμένου να αποτελούν μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία που χαρίζει αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες.

Ο Ελληνικός αγώνας, μέρος του Ευρωπαικού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, δίνει την δυνατότητα στους αθλητές με τις κορυφαίες επιδόσεις στην ηλικιακή τους κατηγορία, να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA που διεξάγεται κάθε χρόνο στο τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

Η Carglass® στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν το δραστήριο τρόπο ζωής, την περιπέτεια και την επαφή με τη φύση.

Επόμενη στάση το “3rd TRIMORE Syros Triathlon” (http://www.syrostriathlon.gr/el/), που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22-23-24 Ιουνίου στη Σύρο και το οποίο η Carglass® θα στηρίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.