Η Carglass® στην «Πανελλαδική Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη»

H Carglass® Ελλάδος συμμετείχε στην «Πανελλαδική Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

stathokostopoulos eiep

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Κώστας Σταθοκωστόπουλος, Customer Contact Center Manager της Carglass® Ελλάδος, ο οποίος μοιράστηκε με τα μέλη του ΕΙΕΠ τον τρόπο με τον οποίο το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® μετατρέπει ένα δυσάρεστο συμβάν, όπως είναι η θραύση κρυστάλλου, σε μια ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης. Το ταξίδι του πελάτη ξεκινά από την πρώτη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με την Carglass®, μέσα από τα πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας, και ολοκληρώνεται μετά το πέρας του ραντεβού, που θα αφήσει την αξιολόγησή του.

Η Carglass® έχει αναπτύξει ένα διακαναλικό σύστημα επικοινωνίας, το οποίο συγκεντρώνει τις πληροφορίες και τα στοιχεία των πελατών σε μια ενιαία κεντρικοποιημένη πληροφοριακή βάση. Το πολυβραβευμένο Omni-channel σύστημα της Carglass® συνεισφέρει στην αμφίδρομη επικοινωνία, στην αμεσότητα και στην ταχύτητα απόκρισης σε κάθε αίτημα, για μια ενιαία και αδιάλειπτη εμπειρία εξυπηρέτησης. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, οι πελάτες λαμβάνουν προσωποποιημένη πληροφόρηση σε κάθε επικοινωνία τους με την εταιρεία, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνουν το περιστατικό ή τα στοιχεία τους.

Για την Carglass® αποτελεί προτεραιότητα η προσφορά ολιστικής και εξατομικευμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης σε κάθε περιστατικό, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.