Η Carglass® συμμετείχε στην 6η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτηση Πελατών

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με αφορμή την «6η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών», η Carglass® ήταν μια από τις επιλεγμένες επιχειρήσεις η οποία είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει τα μέλη του Ινστιτούτου και να τους παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας της.

Στο κατάστημα της εταιρίας στο Μαρούσι, οι άνθρωποι της Carglass® αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους από εταιρίες που συμμετέχουν στο ΕΙΕΠ από διάφορους κλάδους της αγοράς. Οι εκπρόσωποι αυτοί, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι ίδιοι την εμπειρία της άριστης εξυπηρέτησης που λαμβάνουν όλοι οι πελάτες της Carglass®. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για τον υψηλό δείκτη εξυπηρέτησης Net Promoter Score (NPS) που ξεχωρίζει την Carglass® και ο οποίος για το 2013 έφτασε το 87%, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγει η ανεξάρτητη εταιρία GfK σε καθημερινή βάση.

Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ κ. Γιώργος Βασιλαράς: «Το σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της Carglass®, όπως παρουσιάστηκε από τους εισηγητές, σε συνδυασμό με την ξενάγηση στο χώρο του καταστήματος, την άριστη διοργάνωση και την ευχάριστη φιλοξενία, ενθουσίασαν και ικανοποίησαν όλους τους προσκεκλημένους – μέλη του ΕΙΕΠ. Η Carglass® με ηγετική θέση στον τομέα δραστηριότητάς της συμμετείχε στο φετινό εορτασμό και μοιράστηκε με τα υπόλοιπα μέλη του Ινστιτούτου, γνώση και βέλτιστες πρακτικές γύρω από την εξυπηρέτηση των πελατών».

Η δέσμευση της Carglass® στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της αποτυπώνεται στην άριστη ποιότητα των εργασιών της και στην κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.