Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Carglass® Ελλάδας έδωσε το παρόν στην 14η και στην 15η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 και 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στην Αθήνα και στις 4 Μαρτίου στο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη, διοργανώθηκαν από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, με αποκλειστικό σκοπό να φέρουν σε απευθείας επαφή όσους αναζητούν εργασία με τους εκπρόσωπους των εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Carglass dypa

Στις δύο εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι συνομίλησαν με στελέχη από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Carglass® σε mini συνεντεύξεις. Οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν μια φόρμα ενδιαφέροντος με τα προσωπικά τους στοιχεία και το σύντομο βιογραφικό τους, με στόχο να αξιολογηθούν ως υποψήφιοι για τις ανοιχτές θέσεις της εταιρείας, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της για κάλυψη προσωπικού. Όλοι όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Carglass® έλαβαν πληροφοριακό φυλλάδιο με τους πυλώνες της Κουλτούρας, της Εκπαίδευσης και της Εξέλιξης των Ανθρώπων της και θεματικό μπλοκάκι σημειώσεων.

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, η Carglass® επενδύει στους Ανθρώπους της, διατηρώντας υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος. Η εταιρεία βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους με έμπρακτο ενδιαφέρον για την επαγγελματική τους εξέλιξη, παρέχοντας ετησίως, περισσότερες από 4.000 ώρες σε διαδικτυακά και δια ζώσης εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς επίσης και μεταπτυχιακά και πιστοποιήσεις από διακεκριμένους φορείς.

Για την Carglass® η προσφορά ενός σταθερού περιβάλλοντος επαγγελματικής εξέλιξης για τους Ανθρώπους της αποτελεί πυλώνα του αδιάβλητου συστήματος αξιών της. Η Ανθρωποκεντρική της κουλτούρα αποτυπώνεται και μέσα από τον τρόπο εργασίας του οργανισμού, την ακεραιότητα, την ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργατικότητας, την άρτια κατάρτιση και την δυνατότητα ίσων ευκαιριών εξέλιξης για τους Ανθρώπους της.