Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ 2024»

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδας συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024. Στο περίπτερο της Carglass® στελέχη από το τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού συνομίλησαν με υποψήφιους διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, με στόχο την κάλυψη των ανοιχτών θέσεων της εταιρείας.

Carglass Career Days

Στη διήμερη εκδήλωση, η ομάδα της Carglass® παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, τη φιλοσοφία της εταιρείας και την εργασιακή της κουλτούρα. Οι ενδιαφερόμενοι συμπλήρωσαν μια φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το σύντομο βιογραφικό τους, με στόχο να αξιολογηθούν από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Με απόλυτο στόχο την διατήρηση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο δραστηριοποίησής της, η Carglass® επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των Ανθρώπων της, παρέχοντας σε ετήσια βάση ευκαιρίες εξέλιξης σε διαδικτυακά και δια ζώσης εκπαιδευτικά προγράμματα και πιστοποιήσεις από διαπιστευμένα ινστιτούτα και φορείς εκπαίδευσης. Παράλληλα, η εταιρεία στέκεται υπέρμαχος της εργασιακής Διαφορετικότητας υποστηρίζοντας την κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη της ποικιλομορφίας στις εταιρικές της δομές και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες εξέλιξης. Η πολυεθνική της κουλτούρα έχει συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς εθνικιστικές, φυλετικές ή άλλου είδους διακρίσεις. Επικύρωση αυτών αποτελεί η υποστήριξη της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας με την υπογραφή της «Χάρτα Διαφορετικότητας», από το 2021.