Η Carglass® συμμετείχε στο London Triathlon 2014

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, στο Λονδίνο, η μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση της Belron®, μητρικής εταιρίας της Carglass®, που στόχο έχει την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Affrika Tikun.

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι της Belron® από 22 χώρες έλαβαν μέρος και συναγωνίστηκαν στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και στο τρέξιμο, μαζί τους και η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν στελέχη από τη Διεύθυνση Λειτουργίας, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Καταστήματα. Πολύτιμοι υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι εταιρίες Solid, Combi Cargo, Agraph Promotions, Polysystems.

Η Belron® συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση εδώ και 13 χρόνια συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθειά ανάπτυξης προγραμμάτων για βασική φροντίδα, σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής. Στόχος του Afrika Tikkun είναι κυρίως η εξασφάλιση σε 6.500 παιδιά, όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα χρειαστούν για να πετύχουν στη ζωή τους και να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.

Δείτε εδώ το σύντομο video της φετινής διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.