Νέα συνεργασία της Carglass® με την Elite Insurance

Η Carglass® και η Elite Insurance με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους στο κομμάτι της κάλυψης θραύσης κρυστάλλων. Η εταιρία Elite Insurance εκπροσωπείται από την Aegean ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε., έχει έδρα το Γιβραλτάρ και λειτουργεί υπό την μορφή Ε.Π.Υ.

Οι πελάτες της Elite Insurance έχουν πλέον την δυνατότητα να επωφελούνται της άριστης εξυπηρέτησης που παρέχει το πανελλαδικό δίκτυο της Carglass®, απολαμβάνοντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη συνεργασία των δύο εταιριών προσφέρει στους ασφαλισμένους οδηγούς της Elite Insurance σημαντικά οφέλη όπως: ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexiglas για έκτακτα περιστατικά, διευρυμένο ωράριο καταστημάτων (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), ΙΣΟΒΙΑ εγγύηση εργασιών, πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλων, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο και τη δυνατότητα on-line ραντεβού στο www.carglass.gr.

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλου.

Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών