Νέο κατάστημα Carglass® στην Καβάλα

Η Carglass®, ενισχύοντας το πανελλαδικό της δίκτυο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του 22ου εταιρικού της καταστήματος στην πόλη της Καβάλας.

 

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Σαππαίων 113 κοντά στο κέντρο της πόλης. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00- 17:00.

Στόχος του νέου καταστήματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων, με χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής Glass Medic® αλλά και τοποθέτηση μόνο γνήσιων κρυστάλλων (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας, και εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass® όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.