Νέο κατάστημα Carglass® στο Νέο Κόσμο

Η Carglass®, ενισχύει τα σημεία εξυπηρέτησης των πελατών της στην Αττική, εντάσσοντας στο δυναμικό της ένα ακόμη εταιρικό κατάστημα στο Νέο Κόσμο.

Το νέο εταιρικό κατάστημα που αποτελεί το 24ο στο πανελλαδικό της δίκτυο και το 10ο στην Αττική, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στην οδό Φραντζή 76 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00 και Σάββατο 8:00-14:00.

Κατασκευασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές που έχει θέσει η Carglass® για όλα τα καταστήματα της, έχει ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων, με χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής Glass Medic® αλλά και τοποθέτησης γνήσιων κρυστάλλων (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας, και εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass® όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.