Παγκόσμια Διάκριση της Carglass® Ελλάδος στο Best of Belron® 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διεθνής διαγωνισμός Best of Belron® 2014, ο οποίος διεξήχθη στη Ρώμη στις 21 & 22 Μαΐου 2014. Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού κατακτά παγκόσμια διάκριση. Ο Έλληνας διαγωνιζόμενος Αντώνης Μουστάκας ήρθε αντιμέτωπος με 29 συναδέλφους του από χώρες που δραστηριοποιείται η Belron®, μητρική εταιρία της Carglass® Ελλάδος, και συγκαταλέγεται πλέον στους 8 καλύτερους τεχνικούς της Belron® παγκοσμίως!

Στην πολυάριθμη ελληνική αποστολή συμμετείχαν πλήθος στελεχών ασφαλιστικών εταιριών και δημοσιογράφοι ειδικού και ασφαλιστικού τύπου. Τον διαγωνισμό φέτος παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από χίλια άτομα ενώ υπήρχε και απευθείας μετάδοση μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ταυτόχρονα με το διαγωνιστικό κομμάτι, φέτος, πραγματοποιήθηκε Συνέδριο με επιφανείς ομιλητές από εταιρίες όπως η Google, η McKinsey και η Ed Design οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και την άποψή τους για τις μελλοντικές εξελίξεις στους τομείς εξειδίκευσης τους.

Ο διαγωνισμός Best of Belron® πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και σε αυτόν συμμετέχουν οι νικητές από όλες τις χώρες της Belron®, οι οποίοι διεκδικούν τον τίτλο του «Καλύτερου τεχνικού της Belron® Παγκοσμίως». Νικητής φέτος αναδείχθηκε ο Ολλανδός Robin Bogdanowicz που εργάζεται στην Carglass® Ολλανδίας από το 2010.

Διοργανώσεις, όπως ο διαγωνισμός Best of Belron®, αναδεικνύουν πάνω απ’όλα τη σταθερή προσήλωση στον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει η Carglass® ο οποίος δεν είναι άλλος από την ασφάλεια και την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση από το www.bestofbelron.com/press/resources-2014