Παγκόσμια Διάκριση της Carglass® Ελλάδος στο Best of Belron® 2018

Μεγάλη διάκριση απέσπασε στον παγκόσμιο Διαγωνισμό Καλύτερου Τεχνικού, Best of Belron® 2018, ο Έλληνας τεχνικός Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος αναδείχθηκε 1ος στην αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε 15.000 τεχνικούς που απασχολεί συνολικά ο όμιλος. Η διεθνής οργάνωση, που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια, φέτος πραγματοποιήθηκε στις 27 & 28 Ιουνίου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ημερών, οι 30 καλύτεροι τεχνικοί της Belron®, εκπροσωπώντας τις χώρες τους, διαγωνίστηκαν και βαθμολογήθηκαν σε εργασίες επισκευής εμπρόσθιου παρμπρίζ, αντικατάστασης εμπρόσθιου, πλαϊνού και οπίσθιου κρυστάλλου. Επιπλέον, αξιολογήθηκαν βάσει της ικανότητάς τους να διαχειριστούν περιστατικά αυτοκινήτων με συστήματα νέας τεχνολογίας (παραμετροποίηση καμερών ADAS), τηρώντας πάντα το «Belron® Way of Fitting», δηλαδή τα ποιοτικά πρότυπα και τα κριτήρια ασφαλείας της Belron®  .

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού παρόντες ήταν πάνω από 1.500 θεατές συμπεριλαμβανομένων 550 συνεργατών από την παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, προμηθευτών, και φυσικά, συναδέλφων, που βρέθηκαν στη Γερμανία για να στηρίξουν από κοντά τους ήρωες της διοργάνωσης, τους 30 τεχνικούς. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η ελληνική αποστολή, που και φέτος, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες, αποτελείτο από πολλές συμμετοχές συναδέλφων και στελέχη ασφαλιστικών εταιριών.

Ο Gary Lubner, CEO του Ομίλου της Belron®, δήλωσε: «Ο Διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται για να αναγνωρίσει και να γιορτάσει την αρτιότητα των τεχνικών μας. Είναι μεγάλη έμπνευση να βλέπει κανείς όλους αυτούς τους ταλαντούχους τεχνικούς να βάζουν τόσο πάθος και προσπάθεια σε αυτό που κάνουν. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε κάθε εργασία με πραγματικό ενδιαφέρον και αναμφισβήτητα, όλοι οι φιναλίστ το έκαναν πράξη».

Παράλληλα με τον Διαγωνισμό, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Συνέδριο «Driving Change» με διακεκριμένους ομιλητές, που προέρχονταν από τον χώρο της βιομηχανίας και της έρευνας και προσέφεραν εις βάθος ανάλυση δεδομένων σχετικά με τις προκλήσεις που επιφέρουν οι αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Επιπλέον, οι προμηθευτές και οι συνεργάτες του ομίλου της Belron® παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, σε μια μεγάλη έκθεση σχετικά με τις εξελίξεις στην τεχνολογία των κρυστάλλων οχημάτων και την επισκευή τους.