Συμμετοχή στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2019

Η Carglass® συμμετείχε για πρώτη φορά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που πραγματοποιήθηκε κατά την περίοδο 8 με 12 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκαν μια σειρά από δράσεις που στόχο είχαν να αναδείξουν την ευγνωμοσύνη της εταιρείας τόσο προς τους πελάτες της όσο και προς τους συναδέλφους, η αφοσίωση των οποίων την έχουν διατηρήσει Ηγέτιδα Εταιρεία Επισκευής και Αντικατάστασης Κρυστάλλων στην Ελλάδα από το 2001.

Καθ’όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν εσωτερικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή των Ανθρώπων της Carglass®, όπως Quiz Εξυπηρέτησης Πελατών με σημαντικά KPIs της εταιρείας και εσωτερικό Net Promoter Score (NPS), με στόχο να αναδειχθεί ο συνάδελφος της κάθε ομάδας που εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εσωτερικό πελάτη. Ταυτόχρονα, βραβεύτηκε το κατάστημα με το υψηλότερο NPS, καθώς και ο Agent του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών με το υψηλότερο Quality Score. Τέλος, αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής εβδομάδας αποτέλεσαν οι πρωταγωνιστές του θεσμού,  οι τελικοί πελάτες, οι οποίοι έλαβαν από την εταιρεία αναμνηστικά δώρα, εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα, ενώ είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος και σε διαγωνισμό στα Social Media και να κερδίσουν επώνυμους υαλοκαθαριστήρες.

«Στην Carglass® εργαζόμαστε καθημερινά έχοντας ως γνώμονα τον Σκοπό μας, που είναι να δίνουμε λύση στα προβλήματα των πελατών με πραγματικό ενδιαφέρον.» ανέφερε ο Κώστας Σταθοκωστόπουλος, υπεύθυνος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών. «Για να μπορεί ωστόσο να λαμβάνει ο πελάτης μας μια άριστη εμπειρία εξυπηρέτησης, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται, να αναδεικνύεται και να επιβραβεύεται η προσπάθεια όλων των Ανθρώπων μας, από την πρώτη γραμμή Eξυπηρέτησης, έως τα Κέντρα Διανομής μας. Κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών μάθαμε περισσότερα για το έργο των συναδέλφων μας, ανταλλάξαμε βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης και φυσικά δείξαμε την ευγνωμοσύνη μας στους Πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν!»

eeep 2019