Συνέντευξη με τον National Team Tennis Coach of Davis Cup

Τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, National Team Tennis Coach of Davis Cup, είχαμε την χαρά και την τιμή να εξυπηρετήσουμε στο κατάστημα του Χολαργού, όπου και τοποθέτησε αντηλιακές μεμβράνες στο όχημά του.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

1. Πώς κάνετε καθημερινά τη Διαφορά;

Η καθημερινή Διαφορά έρχεται από την οργάνωση, όταν η ομάδα είναι οργανωμένη με τους προπονητές, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, διατροφολόγους τότε η πιθανότητες να τρέξει η ομάδα σωστά είναι πολλές. Επίσης, η πειθαρχία είναι σημαντικός παράγοντας ώστε καθημερινά να έχουμε το μέγιστο από κάθε αθλητή.

2. Ποιά είναι η φιλοσοφία σας;

Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τρία στοιχεία: σκληρή δουλειά , σκληρή δουλειά , σκληρή δουλειά. Χωρίς δουλειά δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Στα επίπεδα που αγωνιζόμαστε ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που πρέπει κάθε μέρα να δουλεύεις σκληρά για να μπορέσεις να μείνεις σε υψηλά επίπεδα.

3. Τι χρειάζεται για να είναι κάποιος πρώτος;

Για να είναι κάποιος πρώτος χρειάζεται καλή και οργανωμένη ομάδα με κοινό όραμα, σκληρή δουλειά, ταλέντο και αφοσίωση.

4. Ποιός είναι ο επόμενος στόχος;

Ο στόχος μου είναι η συνεχής βελτίωση των αθλητών μου σε όλα τα επίπεδα, τενιστικό, φυσικής κατάστασης και ψυχολογικό. Γι'αυτό τον λόγο εγώ και η ομάδα μου προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις του αθλήματος και τις νέες μεθόδους προπόνησης και προσέγγισης των αθλητών, για να μπορούμε κάθε φορά να παίρνουμε το 100% από αυτούς. Για να έχουμε το επιθυμητό, για να είναι κάποιος πρώτος χρειάζεται καλή και οργανωμένη ομάδα με κοινό όραμα, σκληρή δουλειά, ταλέντο και αφοσίωση. Ο στόχος για την ομάδα μου είναι τελειώνοντας το 2020 να έχουμε καταφέρει να μπει στην πρώτη κατηγορία του world tour.

5. Πώς θα περιγράφατε την εμπειρία σας με την Carglass®;

Εδώ, στην Carglass® Χολαργού, κατάλαβα ότι με εξυπηρέτησε  μια οργανωμένη ομάδα, ειδικών συμβούλων & τεχνικών, δουλεύοντας όλοι μεθοδικά, γρήγορα και με μόνο σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Ένιωσα όπως όταν είμαι με την εθνική ομάδα, όπου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους οι καλύτεροι και συνεργάζονται για το καλύτερο αποτελέσματα.

d.hatzinikolaou