Τ-shirts από τον σχεδιαστή Γιάννη Λάσκο και τους μαθητές του Χατζηπατέρειου

Η ομάδα της Carglass® Ελλάδας φοράει τα νέα μπλουζάκια του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου και των μαθητών από το «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.). Όλα τα έσοδα από την πώληση των T-shirts διατίθενται για το πρόγραμμα των μαθητών του Χατζηπατέρειου Κ.Α.Σ.Π..

Chatzipatereio tshirts

Η ομάδα της Carglass® παρέλαβε και φόρεσε τα νέα T-shirts που σχεδίασε ο Γιάννης Λάσκος από τη νέα του συλλογή, «Back to blanche» Vol. III. Οι μαθητές του Χατζηπατέρειου με τον αυθορμητισμό τους επιμελήθηκαν εικαστικά το σχέδιο με πινέλα, μαρκαδόρους και κηρομπογιές.

Το Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. ιδρύθηκε το 1973 από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.), με σκοπό την ανάπτυξη εξειδικευμένων θεραπευτικών και αποκαταστασιακών παρεμβάσεων στην Ελλάδα για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Το ίδρυμα εδρεύει στην Μεταμόρφωση, Αττικής και παρέχει πρόγραμμα ειδικής διαπαιδαγώγησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και φυσικοθεραπείας.

Η Carglass® βρίσκεται δίπλα στο Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π., με πρωτοβουλίες που ενισχύουν την λειτουργία του. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Giving Back” και την ανταποδοτικότητας της κοινωνία, η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει έμπρακτη υποστήριξη στις τοπικές οργανώσεις.  

Αγοράστε το δικό σας Τ-shirt; Για να υποστηρίξετε το έργο του Χατζηπατέρειου Κ.Α.Σ.Π.:

1. Συμπληρώστε τη φόρμα για να κάνετε την παραγγελία σας.

2. Επισκεφτείτε το link για να κάνετε την αγορά σας (δωρεά) μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal.

Μάθετε περισσότερα στο kasp.gr.