Χρυσή διάκριση για την Carglass® στα Transport & Logistics Awards 2014

Carglass® Ελλάδος, διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στα Transport & Logistics Awards 2014 και συγκεκριμένα στην κατηγορία: «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Βελτιστοποίηση στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη».

Η Carglass® βραβεύθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία για την αποδεδειγμένα επιτυχημένη αξιοποίηση καινοτόμων πρακτικών, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση των πελατών της και μέσω της εφοδιαστικής της αλυσίδας. Πρακτικές όπως η σωστή διακίνηση και μεταφορά προϊόντων, η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων αλλά και η αποτελεσματικότητα σε ειδικές συνθήκες, αυτοματισμών και τεχνολογιών αποτελούν κάποιες από αυτές.

Η χρυσή βράβευση της Carglass® αποτελεί σημαντική αναγνώριση αφού για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

Ο θεσμός των Transport & Logistics Awards συνδιοργανώθηκανε από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Μάρθα Στεφανοπούλου τηλ 2111208110, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.