15 χρόνια Carglass® 15 χρόνια μαζί….

Το 2016 αποτελεί για την Carglass® μια επετειακή χρονιά αφού γιορτάζει 15 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα από το 2001. Ήταν η πρώτη εταιρία η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την έννοια του οργανωμένου δικτύου επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, αλλάζοντας τα δεδομένα και δημιουργώντας ένα τελείως καινούργιο μοντέλο στην συγκεκριμένη αγορά.

Όραμα της το 2001 ήταν να γίνει η φυσική επιλογή του πελάτη και η εταιρία λειτουργούσε με 15 εργαζομένους , 1 κέντρο διανομής στην Αθήνα και 2 καταστήματα.  

Η εταιρία σήμερα διαθέτει 2 κέντρα διανομής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα δίκτυο που συνδυάζει 25 εταιρικά καταστήματα, 19 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και περισσότερα από 70 σημεία εξυπηρέτησης μα πάνω απ’ όλα 150 εργαζόμενους η πλειοψηφία των οποίων είναι άνθρωποι της πρώτης γραμμής που 24 ώρες το 24ωρο εξυπηρετούν τους πελάτες σας σε όλη την επικράτεια.H Carglass® συμμετείχε ως αργυρός χορηγός στο Insurance Conference 2014, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής και διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά . 

Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου ήταν «Η νέα σχέση Ασφαλιστικών Εταιριών και διαμεσολάβησης» όπου μέσω των πάνελς και των παρουσιάσεων δόθηκε η δυνατότητα σε στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς να αναπτύξουν επίκαιρα ζητήματα γύρω από την συνεργασία του κράτους και της Ασφαλιστικής Αγοράς, την προσαρμογή, επιβίωση αλλά και την ανάπτυξη της διαμεσολάβησης στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Μιλώντας στο συνέδριο, η κα Μάρθα Στεφανοπούλου, PR & Communications Manager της Carglass®, τόνισε ότι: «Ο ρόλος των διαμεσολαβούντων είναι καθοριστικός αφού ουσιαστικά η συμβουλή και η καθοδήγησή τους καθορίζουν το επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσλαμβάνουν καθημερινά οι πελάτες. Για την Carglass® πρωταρχικός στόχος είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών που την επιλέγουν μέσα από την παροχή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.»

Η προσήλωση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και στην απόλυτη εξυπηρέτηση, επιβραβεύεται καθημερινά από τους πελάτες της Carglass®, οι οποίοι μάλιστα σε ποσοστό 87% δίνουν «άριστα», δηλώνοντας ότι είναι απόλυτα ενθουσιασμένοι από την συνολική τους εμπειρία σε αυτήν.

Κατ’ επέκταση, ένας ενθουσιασμένος πελάτης από την εμπειρία Carglass®, αποτελεί πρεσβευτή τόσο για τις Ασφαλιστικές Εταιρίες όσο και για τους διαμεσολαβητές.