20 Χρόνια Carglass®: 20 Χρόνια Κάνουμε τη Διαφορά

Χρονιά «Ορόσημο» αποτελεί το 2021 για την Carglass®, ηγέτιδα εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων, και παραμετροποίησης κάμερας ADAS, που γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στην Ελλάδα. Με την εισαγωγή της στην ελληνική αγορά το 2001, η Carglass® αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία με οργανωμένο δίκτυο εταιρικών καταστημάτων στον κλάδο, με όραμα και αποστολή να αποτελέσει τη φυσική επιλογή του πελάτη.

20 χρόνια carglass

Η Carglass® ξεκίνησε με 15 εργαζόμενους, 2 καταστήματα και ένα κέντρο διανομής στην Αθήνα. Σήμερα, 20 χρόνια μετά η εταιρεία απαριθμεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους, 22 εταιρικά καταστήματα, 2 υπερσύγχρονα κέντρα διανομής σε Αττική και Θεσσαλονίκη και πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.

Από το 2001 μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην Ελληνική αγορά, παραμένοντας πάντα πιστή στο βασικό της Σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να κάνει τη διαφορά δίνοντας λύση στα προβλήματα των πελατών της με πραγματικό ενδιαφέρον. Στα 20 χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία πορεύτηκε με αδιάκοπη ανάπτυξη, εξέλιξη και αφοσίωση προς τους πελάτες και τους Ανθρώπους της, διατηρώντας παράλληλα, ισχυρές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες Leasing.

Σε αυτές τις δύο δεκαετίες, η  εταιρεία διακρίθηκε κατ’ επανάληψη για την καινοτόμο δραστηριότητά της στην ανάπτυξη πρωτοποριακών πρακτικών τόσο στην Εξυπηρέτηση Πελατών, όσο και στη διαρκή εξέλιξη του τρόπου επιχειρησιακής της λειτουργίας. Με την συστηματική ανάπτυξη των τεχνολογικών της συστημάτων, την υπεύθυνη εμπορική και επικοινωνιακή στρατηγική της και τις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες της, όπως είναι η Παραμετροποίηση ADAS, η Carglass® αποτελεί την πιο πολυβραβευμένη εταιρεία θραύσης κρυστάλλου θέτοντας τα standards για τον τομέα δραστηριοποίησής της.

Σημαντική στιγμή στην πορεία της εταιρείας αποτέλεσε και η πρόσφατη πιστοποίηση από τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό αυτοκινήτου, Institute of the Motor Industry, IMI, που αναγνώρισε τη μέθοδο της εταιρείας στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και στην παραμετροποίηση ADAS, ως τη μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο.

Με προσήλωση στην ποιότητα, στην ασφάλεια και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Carglass®συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους αυτοκινητιστές, που δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους εδώ και 20 χρόνια!