Carglass®: Προετοιμασίες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Best of Belron® 2022

Στο συνεδριακό κέντρο Fira de Barcelona στην Ισπανία, 29-30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Best of Belron®, ο εσωτερικός Παγκόσμιος Διαγωνισμός της μητρικής εταιρείας της Carglass®.

Best of Belron

Οι 29 φιναλίστ που εκπροσωπούν τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος Belron® θα δοκιμαστούν σε τέσσερις διαφορετικές εργασίες, επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ, παραμετροποίηση κάμερας ADAS και αλλαγή θερμαινόμενου πίσω παρμπρίζ.

Το Best of Belron® αποτελεί διαγωνισμό-θεσμό για τον όμιλο Belron®. To πρώτο Best of Belron® πραγματοποιήθηκε πριν από είκοσι χρόνια, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί η ενδέκατη διοργάνωση. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η δέσμευση και η τεχνική υπεροχή των Ανθρώπων του ομίλου, που καθημερινά κάνουν τη Διαφορά, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Η αξιολόγηση των τεχνικών θα βασιστεί στα αυστηρά πρότυπα και τα κριτήρια ασφαλείας που ορίζει το «Belron® Way of Fitting» σε περιστατικά αυτοκινήτων με συστήματα ADAS, όπου μετά την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ απαιτείται η εργασία της παραμετροποίησης της κάμερας ADAS.

Φέτος, την Ελληνική Ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Αρμάντο Τζουμάρι, τεχνικός της Carglass® Ελλάδος σε συμβατικά οχήματα και ειδικές κατασκευές. Για την συμμετοχή του ο Αρμάντο αναφέρει: «Είμαι περήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου και για την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένεια της Belron®».

Το Best of Belron® πραγματοποιείται ως κομμάτι του Belron ® Global Client Conference, του παγκόσμιου συνεδρίου που αφορά τις τεχνολογικές εξελίξεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Στο φετινό συνέδριο κορυφαίοι ομιλητές του κλάδου πρόκειται να παρουσιάσουν το ψηφιακό αντίκτυπο στην εξέλιξη των οχημάτων. Παράλληλα με το συνέδριο, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος με όλες τις τελευταίες τάσεις στον τομέα του κρυστάλλου.