Carglass®: Συνεργασία με την Apeiron Insurance Project

Η Carglass® και η Apeiron Insurance Project με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας στη κάλυψη θραύσης κρυστάλλων. Οι πελάτες της Apeiron Insurance θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του πανελλαδικού δικτύου της Carglass®, απολαμβάνοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρίας, χωρίς ταλαιπωρία και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η Apeiron Insurance Project, είναι η πρώτη M.G.A. (Managing General Agents) εταιρία στην Ελλάδα, με σκοπό την αντιπροσώπευση και την διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων του Ομίλου Triglav d.d. τηs μεγαλύτερηs ασφαλιστικήs εταιρείαs της Σλοβενίας. Η εταιρία για το 2018 έχει καθαρά κέρδη προ φόρων 95,5 εκατ ευρώ (+15 από το 2017), εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 1.068 δισ. Ευρώ (+7 από το 2017), δείκτη φερεγγυότητας (Solvency II) 274% και αξιολόγηση "Α" stable από τους οίκους AM Best και S&D.

Η Apeiron Insurance αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο παρέχει στον πελάτη και συνεργάτη άμεση εξυπηρέτηση και αποζημίωση.

Η Carglass®, ηγέτιδα δύναμη στην αγορά επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων από το 2001, διαθέτει 22 εταιρικά καταστήματα, 17 κινητές μονάδες, 23 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και 90 επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά. Σκοπός της Carglass® είναι να κάνει τη Διαφορά δίνοντας λύση στα προβλήματα των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον τοποθετώντας έτσι τον πελάτη στο επίκεντρο της Λειτουργίας της.

Η νέα αυτή συνεργασία προσφέρει πολλαπλά οφέλη και για τις δύο εταιρίες, οι οποίες έχουν ως κοινή αποστολή την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, πάντα με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασφαλισμένους οδηγούς.

carglass apeiron