CARGLASS®: Συνεργασία με Υδρόγειο Ασφαλιστική

Η CARGLASS® και η Υδρόγειος Ασφαλιστική ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους στον τομέα της Θραύσης Κρυστάλλων, με στόχο να παρέχουν στους πελάτες τους άριστη εξυπηρέτηση αλλά και υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας υπηρεσίες και προϊόντα.

Η νέα συνεργασία προσφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο εταιρείες, οι οποίες έχουν ως κοινή αποστολή την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι για Θραύση Κρυστάλλων πελάτες της Υδρογείου θα απολαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δωρεάν εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους, δωρεάν υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexiglas για έκτακτα περιστατικά, διευρυμένο ωράριο καταστημάτων (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), εγγύηση εργασιών εφ’ όρου ζωής, πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλων, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο και δυνατότητα online ραντεβού στο www.carglass.gr.

Η Υδρόγειος, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.α. Η Υδρόγειος προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες της σε πάνω από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Η CARGLASS® ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως με πρωτοποριακό εξοπλισμό και τεχνογνωσία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, διαθέτει 24 εταιρικά καταστήματα, 19 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και 70 επιπλέον σημεία εξυπηρέτησης, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της πανελλαδικά. Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλου.

-ΤΕΛΟΣ-

Πληροφορίες για Συντάκτες / Δημοσιογράφους:

Μάρθα Στεφανοπούλου
PR & Communications Manager
CARGLASS® GREECE 
Πειραιώς 222, 177 78 Ταύρος, Αθήνα
T:30 211 1208110
F: 210 5981310
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.carglass.gr

Μαίρη Βογιατζή

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
& ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ
Λεωφ. Συγγρού 254-258, 176 72 Καλλιθέα, Αθήνα 
Τ: (+30) 210 9477327, F: (+30) 210 9590078
E: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.ydrogios.gr