Επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου;

Η Carglass® διεξήγαγε εσωτερικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου «Παιδί και Δημιουργία», που στηρίζει παιδιά με αιματολογικές παθήσεις, αναπηρία και σύνδρομο down. Αυτά τα Χριστούγεννα, εργαζόμενοι και φίλοι της Carglass® είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, όπως γούρια για τη νέα χρονιά και Χριστουγεννιάτικες Συνθέσεις με καραμέλες, για να στηρίξουν τη δράση του συλλόγου.

Bazaar Carglass

Το «Παιδί και Δημιουργία» είναι ένας Πανελλαδικός Εικαστικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων του πνευματικού κόσμου, μια ζωγράφο, μια γλύπτρια, μια  εκπαιδευτικό, μια ηθοποιό και μια ψυχολόγο και προσφέρει δωρεάν ενασχόληση σε εικαστικές τέχνες, ζωγραφική, γλυπτική σε πηλό, χορό, θέατρο και διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες σε παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και Σύνδρομο Down. Παράλληλα, ο Σύλλογος διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο  «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΟΝ», ενώ υποστηρίζει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο Αιγάλεω μαθητών με προβλήματα όρασης, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες με 85 παιδιά.

Η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει την απρόσκοπτη συνεισφορά με αίσθημα ανταποδοτικότητας προς το κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζοντας έμπρακτα τους τοπικούς συλλόγους και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ενισχύοντας την πρωτοβουλία «Giving Back» και τη νέα χρονιά.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας
4.8    reviews

Καταστήματα Carglass®

Καταστήματα Carglass®

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

εγγύηση και ασφάλεια

Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια

απλοποίηση διαδικασιών

Απλοποίηση διαδικασιών

τηλεφωνικό κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365

συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια


Απλοποίηση διαδικασιών


Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365


Συχνές ερωτήσεις

Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.

Περισσότερα