Carglass® More than Glass

 Η Carglass® πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα που δραστηριοποιείται αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου θέτοντας ακόμα αυστηρότερες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα.

 GTA_photo.png

Η Carglass® πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα που δραστηριοποιείται αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου θέτοντας ακόμα αυστηρότερες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η εισαγωγή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην ελληνική Αγορά και η κυκλοφορία νέων μοντέλων, όπου απαιτείται η παραμετροποίηση συστημάτων ADAS, δημιούργησαν την αναγκαιότητα της θέσπισης νέων προϋποθέσεων για όλο τον κλάδο.

Οι τρεις προϋποθέσεις που επιτάσσει η όλο και αυξανόμενη τεχνολογική εξέλιξη των νέων οχημάτων και οι οποίες θα πρέπει να εφαρμόζονται ταυτόχρονα για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα είναι: Η εξυπηρέτηση των οχημάτων από πιστοποιημένους τεχνικούς και διαδικασίες, η χρήση προηγμένης τεχνολογίας εργαλείων στο επίπεδο, που ικανοποιούν τα standards των κατασκευαστών, και η χρήση γνήσιων κρυστάλλων από πιστοποιημένους κατασκευαστές.

Η Carglass® είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο της, η οποία μπορεί να εφαρμόζει και τις τρεις προϋποθέσεις, αφού πρόσφατα πιστοποιήθηκε από τον Παγκόσμιο φορέα αυτοκινήτου IMI για την μέθοδο που χρησιμοποιεί στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, καθώς και την παραμετροποίηση κάμερας ADAS. Η συγκεκριμένη μέθοδος με την ονομασία Belron Way of Fitting (BWoF), ακολουθείται πιστά και απαρέγκλιτα από όλους τους τεχνικούς της Carglass®, οι οποίοι λαμβάνουν εκτεταμένη εκπαίδευση τόσο στην τοποθέτηση κρυστάλλων όσο και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS.

Παράλληλα με την πιστοποίηση, που εξασφαλίζει ένα άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα, η Carglass® συστηματικά επενδύει στη συνεχή έρευνα και καινοτομία, έχοντας στην κατοχή της πατενταρισμένα εργαλεία, αλλά και την αποκλειστική χρήση προηγμένων τεχνολογικά λογισμικών, όπως αυτό της παραμετροποίησης κάμερας ADAS, AsTech, που εξασφαλίζει την βαθμονόμηση του 99.4% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Τέλος, με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια, η Carglass®, μέλος της Belron, του μεγαλύτερους ομίλου στον κλάδο που δραστηριοποιείται, προμηθεύεται πιστοποιημένα γνήσια κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο, όπως για παράδειγμα, μεταξύ άλλων, τους πολυβραβευμένους από τις αυτοκινητοβιομηχανίες FUYAO και AGC που εμπιστεύονται οι Mercedes, BMW, VW, Tesla κ.λπ..

Με απόλυτη υπευθυνότητα και με στόχο την παροχή ανώτερων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η Carglass® μέσα από το πανελλαδικό εταιρικό της δίκτυο αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που μπορεί να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή και ασφαλή πραγματοποίηση εργασιών κρυστάλλων οχημάτων.