Carglass®: More than Glass-«Bring the Future, Today»

Οι συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, η αυξανόμενη περιπλοκότητα των κρυστάλλων και οι αλλαγές στον κλάδο της ασφάλισης οχημάτων, συνέπεια των παραπάνω, βρίσκονται στο επίκεντρο του διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνει η Carglass®, Carglass®: More than GlassBring the Future Today», με διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μεταφέρουν τον παλμό των εξελίξεων από όλο τον κόσμο.

Carglass_Webinar.png

Ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας διανύει μια εξαιρετικά καθοριστική περίοδο, κατά την οποία οι νέες τεχνολογίες ενσωματώνονται όλο και περισσότερο σε σημαντικές λειτουργίες των οχημάτων. Τα Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού ADAS, όπως η προειδοποίηση εκτροπής λωρίδας, park assist κ.α., εξοπλίζουν πλέον τα περισσότερα νέα οχήματα. Η νέα γενιά οχημάτων ενσωματώνει προηγμένες εφαρμογές που επηρεάζουν την περιπλοκότητα των κρυστάλλων, όπως είναι τα Head-Up-Display, δημιουργώντας νέες προκλήσεις στον τομέα της επισκευής και της αντικατάστασης κρυστάλλων και επιφέροντας σημαντικές αλλαγές στο μέλλον της ασφάλισης οχημάτων.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν οδηγήσει στην ανάγκη θέσπισης νέων standards στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων και παραμετροποίησης Κάμερας ADAS, που ως στόχο έχουν την ασφάλεια των αυτοκινητιστών. Ποιες είναι, λοιπόν, οι νέες προκλήσεις που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα του κλάδου και ποιες οι προϋποθέσεις που πρέπει να εφαρμόζονται; Πώς διασφαλίζονται τα παραπάνω και με ποιον τρόπο οι νέες εξελίξεις αναμένεται να επηρεάσουν το μέλλον της ασφάλισης των οχημάτων;

Η Carglass® είναι πανέτοιμη για την νέα εποχή δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω καίρια ζητήματα, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις από παγκόσμιους οργανισμούς και κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου, στο webinar που θα μεταδοθεί live από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στις 15 Απριλίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα του συνεδρίου, στον σύνδεσμο.

Για άλλη μια φορά, η Carglass®, ως πρωτοπόρος εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και παραμετροποίησης Κάμερας ADAS κάνει τη διαφορά ανταποκρινόμενη άμεσα στις εξελίξεις της αγοράς και με ευθύνη απέναντι στους συνεργάτες της, μοιράζεται τη γνώση και τον παλμό των γεγονότων σε όλο τον κλάδο, δίνοντας λύσεις στις νέες προκλήσεις με πραγματικό ενδιαφέρον.