H Carglass® Χρυσός Χορηγός στο 34th Thessaloniki Insurance Conference

Η Carglass® Ελλάδος συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο Thessaloniki Insurance Conference 2022 (THINC) «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή» που διοργανώθηκε από την Insurance Innovation και το insuranceforum.gr την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο Grand Hotel Palace.

thinc

Ο κος Αλέξανδρος Στόικος, Area Sales Supervisor της Carglass® Ελλάδος στον Βόρειο Τομέα, συμμετείχε ως εισηγητής παρουσιάζοντας την εξέλιξη των Προηγμένων Συστημάτων Υποβοήθησης Οδηγού ή ADAS και την συστηματική επένδυση της Carglass® σε τεχνολογικά εργαλεία και τεχνογνωσία. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Στόικος επικεντρώθηκε στη σημασία της σωστής παραμετροποίησης των συστημάτων ADAS ως μέρος της ενεργητικής ασφάλειας των αυτοκινητιστών, μέσω της πιστοποιημένης - κατά Institute of the Motor Industry - μεθόδου παραμετροποίησης συστημάτων ADAS. Επίσης, παρουσίασε τις βασικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε κάθε εργασία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το Thessaloniki Insurance Conference αποτελεί θεσμό για την ασφαλιστική αγορά. Με θέμα την «νέα ψηφιακή εποχή για τον σύγχρονο διαμεσολαβητή στην meta-COVID εποχή», στο φετινό συνέδριο αναπτύχθηκε πλούσια θεματολογία αναφορικά με την ανάπτυξη, την καινοτομία, τους τεχνολογικούς αυτοματισμούς, το cyber security και τις προκλήσεις που επηρεάζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η φετινή διοργάνωση μεταδόθηκε παράλληλα και διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας του συνεδρίου Thinc.gr.

Με γνώμονα της ασφάλεια των αυτοκινητιστών, η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει συστηματικά στην εκπαίδευση, στα τεχνολογικά εργαλεία και στην εξέλιξη των πιστοποιημένων μεθόδων της, διατηρώντας την υπεροχή της στην ασφαλή διεκπεραίωση περιστατικών θραύσης κρυστάλλων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS.