Silver Award για την Carglass® στα Mobility Awards 2021

Νέα διάκριση για την Carglass® Ελλάδος στα Mobility Awards 2021, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications. Η εταιρεία απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία «Safety Solutions» για τις πλέον πιστοποιημένες μεθόδους που ακολουθεί σε κάθε εργασία κρυστάλλων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS.  

mobility awards Carglass

Μέσα στο 2020, η εταιρεία πιστοποιήθηκε από τον κορυφαίο φορέα αυτοκινήτου, Institute of the Motor Industry, για την ασυναγώνιστη τεχνική υπεροχή της, τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, όσο και στην Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, μέσα από την αυστηρή εφαρμογή πρότυπων διαδικασιών. Το Belron® Way of Fitting, η μέθοδος που ακολουθεί η Carglass® σε κάθε εργασία κρυστάλλων και κατά την παραμετροποίηση κάμερας ADAS, αναγνωρίστηκε από το ΙΜΙ ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο.

Με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών, αλλά και την ασφάλεια των αυτοκινητιστών και των τεχνικών, η Carglaass® επενδύει διαρκώς σε τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ξενοφών Τριαντάκης, Operations Manager της Carglass® Ελλάδος «Στην Carglass® λειτουργούμε με βασικό σκοπό την ασφάλεια των αυτοκινητιστών. Για την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας χρησιμοποιούμε αυστηρά πρότυπα και ενδεδειγμένες διαδικασίες που πλέον ορίζονται και από το ΙΜΙ. Η νέα διάκρισή μας επιβεβαιώνει την ασφαλή διεκπεραίωση όλων των εργασιών στα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση της κάμερας ADAS».