Ειδικές τιμές για άνεργους

Ειδικές τιμές για άνεργους

Η Carglass® σε συνέχεια της προσπάθειάς της να στηρίζει και να ενισχύει κοινωνικά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του ΟΑΕΔ για παροχή Ειδικών Τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες ιδιωτικών επιχειρήσεων.

 

Δεδομένης της πολύ μεγάλης συμβολής των κρυστάλλων του αυτοκινήτου στην ασφάλεια των επιβατών και του γεγονότος ότι αφορά την προσωπική τους περιουσία, η δυσμενής οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελεί αιτία να αμεληθούν τα παραπάνω. Γι’ αυτό, η εταιρία παρέχει 10% έκπτωση σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου σε όλους τους κατόχους κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα Carglass® πανελλαδικά. Η έκπτωση θα εφαρμόζεται με την επίδειξη της ισχύουσας κάρτας ανεργίας σε όσους πελάτες δεν καλύπτονται για περίπτωση θραύσης κρυστάλλων από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους.

Έχοντας συνείδηση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλές κοινωνικές ομάδες αυτή την περίοδο, η Carglass® συνεχίζει να επιδιώκει την διευκόλυνση των πελατών μέσα από ενέργειες και δράσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, αλλά και της επιστροφής μέρους της θετικής της πορείας στην κοινωνία

Ειδικές τιμές για άνεργους


Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς, την ασφαλή λειτουργία, τη μέγιστη απόδοσή και τη βελτίωση της περιήγησής σας.