Blog

Αντηλιακή Μεμβράνη Αυτοκινήτου: Τιμή με βάση το όχημά σας!

Timi membranes aytokinhtou

Θέλετε να τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια του αυτοκινήτου σας; Στην Carglass® διαθέτουμε ποιοτικές αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου, που συνοδεύονται με Γνήσια Πιστοποίηση και Εγγύηση, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μεμβράνη αυτοκινήτου - Τιμή

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε αυτόματα την προσφορά για ολικό ντύσιμο στο όχημά σας:

Πατήστε εδώ για να δείτε το κόστος για το δικό σας όχημα.

Ή καλέστε μας στο 2130110081 για να μάθετε τιμή στις αντηλιακές μεμβράνες για μεμονωμένα τζάμια ή να κλείσετε το ραντεβού σας.

Αντηλιακή Μεμβράνη αυτοκινήτου – Γιατί είναι χρήσιμη;

Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου προστατεύουν τον οδηγό και τους συνεπιβάτες από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία UV, απωθώντας κατά 99% τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και την υπέρυθρη θερμότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έως 20°C, καθώς επίσης και την ενοχλητική αντηλιά κατά την οδήγηση, μειώνοντας την ανάγκη για κλιματιστικό.

Επιπλέον, οι αντηλιακές μεμβράνες μειώνουν το ξεθώριασμα του εσωτερικού του αυτοκινήτου, αφού προστατεύουν τις εσωτερικές επιφάνειες και τις ταπετσαρίες από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος. Παράλληλα, βελτιώνουν αισθητά και την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Στην Carglass® θα βρείτε ποικιλία αποχρώσεων για να επιλέξετε.  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση θραύσης του πλαϊνού κρυστάλλου, οι αντηλιακές μεμβράνες διακρατούν τα θραύσματα, προσφέροντας ασφάλεια στους επιβαίνοντες.

Γιατί να επιλέξετε την Carglass® στην Τοποθέτηση Αντηλιακής Μεμβράνης;

Θέλετε να τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες στο όχημά σας; Στην Carglass® τοποθετούμε Γνήσιες Πιστοποιημένες αντηλιακές μεμβράνες που συνοδεύονται από αυτοκόλλητο σήμα και εγγυήσεις, τόσο για την ποιότητα του υλικού, όσο και για την τοποθέτηση. Τα ειδικά αυτοκόλλητα που τοποθετούνται στα κρύσταλλα του οχήματός σας πιστοποιούν τον τύπο της μεμβράνης και σε συνδυασμό με τις βεβαιώσεις που παρέχονται από την Carglass®, μπορείτε να τα αξιοποιήσετε σε ενδεχόμενο έλεγχο από την τροχαία ή το Κ.Τ.Ε.Ο.. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με την Carglass®!

Βρείτε τις ενεργές προσφορές μας, εδώ!

tints timh

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας