Blog

Πιστοποιημένη Τεχνογνωσία: Αναγνωρισμένη Εξειδίκευση από το ΙΜΙ

pistopoihsh carglass

Παρακολουθώντας συστηματικά το μέλλον της αυτοκίνησης και όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις, στην Carglass® επενδύουμε διαρκώς στην εξειδίκευση και στην τεχνογνωσία. Με την πιστοποίηση των τεχνικών γνώσεων των Ανθρώπων μας, η άψογη τεχνική κατάρτιση και η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην αντικατάσταση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS, έχουν αναγνωριστεί σε παγκόσμιο επίπεδο ως standards για όλο τον κλάδο.

Η σημασία της Πιστοποίησης

Το 2020, το κορυφαίο επαγγελματικό Ινστιτούτο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Institute of the Motor Industry (ΙΜΙ), αναγνώρισε το Belron® Way of Fitting (BWoF), που εφαρμόζουμε στην Carglass®,  ως την αποκλειστικά ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο. H αξιολόγηση και η πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελεί την ύψιστη επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας μέσα από τις ενδεδειγμένες διαδικασίες που πλέον ορίζονται και από το ΙΜΙ.

Ποια είναι η σημασία της Πιστοποίησης και πως Κάνουμε τη Διαφορά στην Carglass®;

  1. Με το μεγαλύτερο οργανωμένο εταιρικό πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων που απαρτίζεται από Πιστοποιημένους τεχνικούς, εξασφαλίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα λάβουν αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου και αν εξυπηρετηθούν.
  2. Με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των τεχνικών και τα υψηλά μέτρα ασφαλείας εγγυόμαστε ότι πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με ασφάλεια για τον οδηγό, τους επιβαίνοντες, τον ίδιο τον τεχνικό αλλά και τη λειτουργικότητα του οχήματος, σε κάθε εργασία.
  3. Οι ασφαλιστικές εταιρείες εξασφαλίζουν για τους ασφαλισμένους τους άριστη εξυπηρέτηση αλλά και υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας υπηρεσίες, με πιστοποιημένα γνήσια κρύσταλλα.
  4. Οι εταιρείες leasing εξασφαλίζουν ότι οι οδηγοί θα λάβουν γρήγορη εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα άρτιο αποτέλεσμα στα οχήματα του στόλου τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Carglass® παρέχουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους, προσωρινή τοποθέτηση Plexiglass ή προστατευτικής μεμβράνης για έκτακτα περιστατικά πλαϊνού κρυστάλλου, διευρυμένο ωράριο καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εγγύηση εργασιών εφ’ όρου ζωής, πιστοποιητικό γνησιότητας κρυστάλλων, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο και δυνατότητα online ραντεβού στο www.carglass.gr.

Με την αποκλειστική χρήση πατενταρισμένης τεχνολογίας, την τοποθέτηση γνήσιων πιστοποιημένων κρυστάλλων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και την εφαρμογή πιστοποιημένων μεθόδων σε κάθε εργασία, στην Carglass® πληρούμε όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα εγγυημένα ασφαλές και άρτιο αποτέλεσμα.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας