Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης Carglass®

ΔΩΡΕΑΝ Κινητή Εξυπηρέτηση ... στο χώρο σας!

Έσπασε το παρμπρίζ ή κάποιο κρύσταλλο του οχήματός σας; Μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς στο χώρο σας και να έρθουμε εμείς σε εσάς!

 κινητη μοναδα carglass

Στην Carglass® διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, ώστε να σας εξυπηρετούμε άμεσα στο χώρο της επιλογής σας - στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν κοντά εταιρικά καταστήματα.

Με την κινητή μας μονάδα διεκπεραιώνουμε περιστατικά επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλων, παρέχοντας εγγύηση εφόρου ζωής σε κάθε εργασία μας.

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και όλες οι κινητές μας μονάδες είναι εξοπλισμένες με τα αποκλειστικά πατενταρισμένα εργαλεία του ομίλου που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία.

Η μέθοδός μας στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου έχει πιστοποιηθεί από τον Κορυφαίο Φορέα Αυτοκινήτου, Institute of the Motor Industry, IMI, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο! Οι τεχνικοί μας είναι πανέτοιμοι να σας προσφέρουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών στην επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων στο όχημά σας που θα λαμβάνατε και στα εταιρικά μας καταστήματα.

Κλείστε ένα ραντεβού επισκευής ή αντικατάστασης online στην Carglass® τώρα ή καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα ή άριστα!