Το βαν της κινήτης μονάδας εξυπηρέτησης

Κινητή Μονάδα Εξυπηρέτησης Carglass®

ΔΩΡΕΑΝ Κινητή Εξυπηρέτηση ... στο χώρο σας!

Έσπασε το παρμπρίζ ή κάποιο κρύσταλλο του οχήματός σας; Μπορείτε να παραμείνετε ασφαλείς στο χώρο σας και να έρθουμε εμείς σε εσάς!

Μονάδες Εξυπηρέτησης στον χώρο σας

Στην Carglass® διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες, ώστε να σας εξυπηρετούμε άμεσα στο χώρο της επιλογής σας - στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε μπορεί να βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές που υπάρχουν κοντά  εταιρικά καταστήματα.

Με την κινητή μας μονάδα διεκπεραιώνουμε περιστατικά επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλων, παρέχοντας εγγύηση εφόρου ζωής σε κάθε εργασία μας.

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο και όλες οι κινητές μας μονάδες είναι εξοπλισμένες με τα αποκλειστικά πατενταρισμένα εργαλεία του ομίλου που χρησιμοποιούμε σε κάθε εργασία.

Οι τεχνικοί μας είναι πανέτοιμοι να σας προσφέρουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών στην επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων στο όχημά σας που θα λαμβάνατε και στα εταιρικά μας καταστήματα.

Η μέθοδός μας στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου έχει πιστοποιηθεί από τον Κορυφαίο Φορέα Αυτοκινήτου, Institute of the Motor Industry, IMI, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο! 

Κλείστε ένα ραντεβού επισκευής ή αντικατάστασης online στην Carglass® τώρα ή καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε, άμεσα ή άριστα!

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας